• isimler
  • Halit ismi yanına uygun isim

Kızlar doğuma bir ay kaldı hala isim yok Halit ismi sonuna veya başına önereceğiniz isimler var mıdır biz efe,efe, eren düşündük ama içimize sinmedi tam

plakayerli Ereni başta çok beğendik birden ne olduysa aklımız karıştı ayaz falan mı daha modern isimler mi koysak dedik 😅😅

Mom8 😂😂😂 ay dimi simdi koyaan bi turlu koymasan bi turlu 😂😂😂😂

• Mom8 bunu yanıtladı.

_abc_xyz evet ya aslında çok severdim can ismini belki koyardım bile ama malum işte kara kara düşünüyorum daha magnetler falan sipariş verilecek😓😓

Mom8 halit Eren cok güzelmiş en güzel o oluyor bence. Birde birşey diyeceğim yanlış anlamayın halit ağır bir isim ya yanına cok modern yeni nesil isimler gidecek bir isim değil naçizane fikrim☺️

Sedanindenizi umut düşünmüştük ama kuzenimin oğlunun adı çokta sık görüşüyoruz 😓😓

Seyma2861 sizin gibi düşünüyorum ama çocuk sonrasında zorlanır mı düşüncesiyle farklı bir isim düşündüm gerçi eren ne çok eski ne çok modern arada bir isimde😊😊

Arkadaşımın oğlunun adı Halit Asaf

• Mom8 bunu yanıtladı.
          • Mom8 bunu beğendi.

MervErdo Asaf çok güzel isim aslında ama çevrede herkes her yer Asaf doldu baskısı yedim😅😅

sue92 ahh evet ayazda gönlümüzün bir kenarında bekliyor🤗🤗

_abc_xyz zor ki ne zor inşallah çocuk ilerde bu anam babam çok mu düşünmüş bu isim için demez😅😅