_abc_xyz Mom8 yada halit efe eren can oluyomus 😂😂😂 ay ne gulerim bul kiz beni dogumdan sonra catlarim valla 😂😂😂
Mom8 _abc_xyz 33+0 bugün tam 38 veya 38+5 te sezeryan olacak o kadar az kaldı ki kapı süsü çikolata falan yok daha😅😅😅
Kiymtaysenur Benim de erkek Halit Eren koyucaz Halit kayınbabamın ismi erenide eşim çocukluktan beri istiyormuş öyle yani ☺️
_abc_xyz Mom8 3 hafta ondesin iyi tamma beklerim ben seni burda 😂😂 sezaryani sen mi istedin ? (Fikir edinmek icin soruyorum yanlis anlama)
Mom8 _abc_xyz kan cıvıltıcı iğne kullanıyorum canım normalde olabilir ama baya riskleri var diyince sezeryan istedim ne olur ne olmaz diye🤗
_abc_xyz Mom8 anladim canim tabi hangisi sagligin icin iyi olacaksa onu tercih et sag salim saglicakla alirsin kucagina insallah 😇😇
Mom8 _abc_xyz inşallah canım sende sağlıcakla kavuş inşallah zaten çok yakınız kolaylıkla arka arkaya doğururuz inşallah 🤗🤗
Kiymtaysenur Mom8 aynen öyle ben başka isim koymak isterdim ama eşimi kırmak istemiyorum koysun napayım
Mom8 Kiymtaysenur ya bende Halit için öyle dedim babasının ismi Eren ide ben bulmuştum ama sonradan bir arayışa girdim niyeyse bu defa eşimde çok uyumlu Halit Eren desede kararsız kaldım çok kötü ya😓