Su1985 Eoztrk sigorta normal doğum sZeryan karşılıyor sadece epidurl iğneyi karşılamoyor keşke önceden yaptrsaydınız btün muanlerde ücretssiz olur du yrn benimde kontrolüm var 🙄
Eoztrk Su1985 benim iş yerinden özel sigortam var onunla gidiyorum. Sadece doğumu karşılıyor mu ondan emin değilim.Doğum teminatı 5000 tl gibi bi madde vardı poliçede. Karşılamazsa demirhayat sigortayı yaptırabilir miyim onu düşündüm
Su1985 Eoztrk doğum yapmadığın taktirde yaptrabliyorsun sigortayı ama 5.000 tl falansa onu yaptır bence kapsıyorsa ben peşin 6.400 yaptırmıştım fiyatları arttıı çok
Eoztrk Su1985 yarın ner bi bilgi öğreniyim hem kapsamıyla ilgili hemde ücretlendirmeyle ilgili 🤷🏼♀️ sizin kaç haftalık bebiş?
Su1985 Eoztrk ben 33 haftalığım siz kaç haftalıksınız ? Net bilgi alabilceğiniz numarada verebilriim isterseniz biz orda yaptırdık 7/24 iltibat halindeyim ama sürekli bişeyler soruyorum😂
Chemstry MerakliAnne61 sigortacınızla konuşun gebe kaldıktan sonra yaptırıyorsanız fiyat farkı cıkıyor.
Sehryeseyda Demir hayat ikican poliçesi yaptırdım hamileliğin 9. Ayında bile yapıyorlar. İkili üçlü taramami karşıladı Ayrıntılı ultrason karşılamıyor sadece Medikal Park hastanesinw gidiyorum doğum da dahil 😁
Susamtanem2 Sehryeseyda merhaba sigorta için toplam ne kadar ödediniz doğum yaptınız mi acaba ben sadece doğum icin düşündüm ama her hastanede geçerli mi
Ecemik Senaz_1 demir hayat 2 can sağlık sigortam var tarama testlerimi karşıladı 2 li ve detaylı ultrasonu nstyi tahlilleri hepsini karşıladı doğum ücretinide karşılıyor diye biliyorum
Buket08 Miumiu benim Ağustos başı gibi görünüyor 26 haftalık olduk 🙂 doğum çantası için bir liste veriyor mu hastane ?
Miumiu Buket08 Ya maşallah🌸 Valla hiç bilmiyorum canım ptesi randevum var o gün konuşucam daha hiçbir şeyi hazırlamadım😅😅
Buket08 Eoztrk doğumun tamamını karşılıyor sigorta muayene ücretleri de içinde siz biraz geç kalmışsın sanki yaptırmak için.
Sehryeseyda Susamtanem2 merhaba şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım 7800 yaptırdık Ama 8 muayne yetmeyecek görünüyor bilginiz olsun 2li 3 mü taramamı karşıladı