Su1985 Miumiu bende medikalda yapıcam başından beri demir hayat sigortam bar valla detaylı hariç herşeyi karşıladı bu zamana kadr 15 tl çdeyenler falan varmış ben onuda ödemedim doğumumda içinde bi sıkıntı yaşamadım daha da karşı olduu
Miumiu Su1985 Ben de hiç ödemedim 15 tl falan her şeyi karşılıyor bir tek doğumu merak ediyorum nasıl olucak, neleri karşılıyor tam olarak. Siz doğum yaptınız mıı?
Buket08 Senaz_1 hamile olduğumu öğrendikten sonra bende doğum sigortası olarak yaptırdım. Muayene ve tahlilleri 2′li tarama testini, doğumu karşılıyor, detaylı ultrasonu kapsamıyordu benim aldığım pakette
MerakliAnne61 Bende bu posyta okudum boyle biseyi aksam.esime anlatayim kafasina yatarsa bende baslatirim insallah detayli anlatabilecek bir arkadas varmi
AsliTurgut Senaz_1 benim karsilamisti ikili taramayi ama detayliyi hicbir sigorta karsilamiyor diye biliyorum
MerakliAnne61 Kizlar bu demirhayat paket paket silver 3750 gold 4900 platin 6500 titanyum 7000 tl bu en dusuk paketi aldim diyelim 3750 icinde 8 muayne testler dogumda dahilmi oluyor
Chemstry MerakliAnne61 sigortacınızla konuşun gebe kaldıktan sonra yaptırıyorsanız fiyat farkı cıkıyor.
MerakliAnne61 Miumiu hangi paketi aldiniz acaba paketler de hastanelermi degisiyor sadece gold pakette istedigim hastaneyi buldum 4 paketi var sistem.hepsinde aynimi tek degisen hastanelerin farkliligimi
Su1985 Miumiu 33 haftadayım yapmadım ama sigortayı yapan arkadaşım detaylı bilgi almıştım normal doğum sezeryan ikisinide karşılıyor sadece epidrl iğneyi karşılamıyor birde normal doğmda bir gün sezeryanda 2 gece yatış iznin var
Buket08 Miumiu Volkan beye gidiyorum bende 🙂 geçen bir post açtım ama kimse cevap yazmamış o hastaneye giden var mı diye 🙂 kaç haftalıksın şuan doğum ne zaman 😇
Miumiu MerakliAnne61 Benim gold paket canım. Medical park ı diğer paket karşılamıyordu o yüzden bunu seçtik biz. İçerikleri aynı bildiğim kadarıyla sadece fiyat ve hastane farkı var
Kuzeyegemoms Bende Demir hayat TİTANİUM paket yaptırmstım. 2 ve 3 lü tarama testini karşılıyor sadece 4 lü tarama testi , detaylı ultrason ve sezeryan da spinal anesteziyi karsılamıyor
Miumiu Su1985 Her hastanede durum böyle midir acaba? Biz 6400 ödedik gold pakete medikal park için. Normalde medicalde aşırı uçuk çünkü oda fiyatlarını düşünemiyorum. Gene 1 gece normal 2 gece sezeryan mıdır? Bir de sezeryanda epidurali karşılamıyor spinali karşılıyor mu? Yoksa genel anesteziyle bayıltmayı mı karşılıyor sadece?
Miumiu Buket08 Aa ben görmedim görsem yazardım mutlaka☺️ 31 haftalığım canım ben nasipse Temmuz başı gibi bakalım🥰 Senin ne zamann
Eoztrk Buket08 bende volkan beye gidiyorum yaptırdığınız sigortada doğumun tamamını mı karşılıyor yoksa belirli bi kısmını mı? şuan 31+4 haftalığım yarın kontrolüm var doğum paketleriyle ilgili fiyatlarıda öğreneceğim
Buket08 Miumiu benim Ağustos başı gibi görünüyor 26 haftalık olduk 🙂 doğum çantası için bir liste veriyor mu hastane ?
Su1985 Eoztrk sigorta normal doğum sZeryan karşılıyor sadece epidurl iğneyi karşılamoyor keşke önceden yaptrsaydınız btün muanlerde ücretssiz olur du yrn benimde kontrolüm var 🙄
Buket08 Eoztrk doğumun tamamını karşılıyor sigorta muayene ücretleri de içinde siz biraz geç kalmışsın sanki yaptırmak için.