Karaaslan8569 Merhabalar 28 aralikta tup bebek yaptirdim 11.gun kanverdim 83.7 pozitifi gordum cok şükür boyle olup degeri yukselen varmi
Sed22-09 Karaaslan8569 yavaş yavaş yükseliyor canım yine kan verirsin büyük ihtimalle doktor belli bir değere çıkana kadar belli aralıklarda kan istiyor yeterli olunca keseyi görmek için çağırıyor yabi benim öyle olmuştu hayırlı olsun şimdiden ❤️
Bsmlh Karaaslan8569 çıkan sonuca takılma 2 katlıyorsa hıc korkma 2 günde bir kan ister sonra kese sonra kalp atışı ilişki sizmi sordunuz bilmiyorum ama en altta okudum 22 haftam hala yasak
Sed22-09 Zeyzey123 benim çok şükürr hızlı bir şekilde yükseldi 12 günlük 333.80 civarında çıkmıştı iki defa daha verdim kan sonra keseyi görmüştüm :)
Dlkelc09 Değeriniz kötü değil. 2 katı yukselmesini bekleyeceksiniz sonra kese icn sonra kalp atışı icn size gün verirler. Bolca su için ve havuç yiyin tüp bebekle 30.haftadayım ben de Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dlkelc09 Zeyzey123 3. Aya kadr yasaklandı evet. Zatn tüp bebek olduğu icin sonrasinda da riske atmadık her ne yapıyorsanız dikkat edin temizlik yemek ütü alışveriş ne gelirse aklına hiç bir şey yapmadım 31. Haftadaym smdi
Zeyzey123 Bsmlh Hım anladim kac tane kayibiniz oldu cok özel degilse bide onlardami tedaviyle olmustu
Bsmlh Zeyzey123 7 tane kayıp 2 si cok büyük şekilde tedavı de gordum sonrası kendıde oldu sonuç hep aynıydı sükür şimdi 22 haftadayız 🤲