Medine_25 Aaaaayyyssssuuunn Demek ki yalnız değilim bende 19+3 olduk oğlumla ama bende hissetmedim ama bazılarının karnı derin olduğu için hissetmemek normalmiş hatta 22 ve 24. Haftaya kadar yolu var hissetmemiz için 🥰
Mrveeski Aaaaayyyssssuuunn ben 15+3 den beri hissediyorum. İlk gebeliğim. Ve şuan o kadar hareketli ki 18. Haftadayım gün içersinde gece falan sürekli hissediyorum. Erkek bizimki
Aaaaayyyssssuuunn Mrveeski bizimde erkek 🧿masallah demek ki birazda karın yapısıyla kas yapısıyla alakalı
GoncaAltnel Aaaaayyyssssuuunn Bende 18+5 bende pek bişy hissetmiyorum bi kıpırtı gibi oluyor bazen okadar
Caglayamac Aaaaayyyssssuuunn ilk gebeliklerde 24ncü haftaya kadar hissetmemek normal diye biliyorum umarım yakında hissedersin☺️
MrvCgn Aslinda oynuyor ama bu hissi bilmediginiz icin anlamlandiramiyorsunuz. 2.hamileligim bu ve 13 haftalik hamileyim minik minik hissediyorm keisnlikle gaz falan degil biliyorum 😀 o hissi cok iyi biliyosun anliyosun 2. Hamilelikte cok farkli oluyor.
Dlkelc09 Aaaaayyyssssuuunn hissedersiniz o haftalar zatn cok nadir hissetmeniz . Hissetsende ne olduğunu anlayamıyorsun. Göbek deliğinde ağrılar hissedeceksin yavaş yavaş ağırlaştigini anlayacaksn bebeğin . Şuan zatn çok aşağılardadır rahim ustunde kelebek uçuşur gibi olacak o zaman anlarsınız 🙏
Mrveeski Aaaaayyyssssuuunn evet canım ben bir de hiç kilo almadım 60dım 58e düştüm onla da alakası olabilir
Kbrarz Aaaaayyyssssuuunn canim ilk gebelikse normal bende ilk gebeligimde gec hissettim karin kaslari sert olup acilma olmadigi icin ilk gebeliklerde gec oluyo endiselenme.simdi ikinciye gebeyim.bende 15 haftalikken hissetmeye basladim 17+4olduk kipir kipir.karin kaslari acilip genislediginden ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyormus ki gercektende oyle.😊
Merinosunannesii Aaaaayyyssssuuunn umarım bir an önce hissedersin cok güzek bir duydu 🥰🥰kimisi diyor ilk seyirme gibi hissettim ben seyirme hiç hissetmedim direk 2 tekme attı benim kız😂😂
Kbrarz Aaaaayyyssssuuunn aynen oylec anim nasil olsa hissediceksin endiselenme bu seferde kipir kipir hic durmucak 😊
T_nisaa Aaaaayyyssssuuunn ilk gebelik ise çok normal benim ikinci ben bile 3-4 kez hissettim bundan sonra inşallah 🎈