koala06 Sayeninannesi Benimde eşim nöbette bu gece beni aradı hissettin mi diye. Ben tansiyonum düştü zannetmiştim meğerse depremmiş.. rabbim korusun hepimizi🙏
Esoo0698 Sayeninannesi İlk defa deprem gören biri olarak hemen ayetel kürsi ve ağlama eşim sakin ol diyip hemen üstüne kazak aldı dışarı çıkarsak diye ☹️
sblaslan Sayeninannesi bende çok korktum sincanda oturuyoruz anlmadım binamız kötü galiba çoğu insan hisettmemiş ama ben yataktaydım yatak nasıl sallandı aynı mahalledekiler hiç bişey hisetmemiş allah korusun. herkezi valla
Sayeninannesi koala06 amin canım ay teksin bide çok korkmuşsundur 🙁 bende halüsinasyon görüyorum sandım biri koltuğu itiyor sandım eşim balkonda sigara içiyordu ağlayarak koştum yanına deprem oldu sakin ol dedi. Ben anlamadım deprem oldugunu biri sallıyor koltugu sandım
koala06 Sayeninannesi Valla tekim şimdi daha çok panik yaptım üst kat komşum falan baya hissetmişler ben o kadar hissetmedim ama şuan panik oldum. Keşke eşim yanımda olsaydı😕
Sayeninannesi koala06 koala06 canım benim ya kıyamam 🙁 ailen falan uzaktamı keşke gelseler. Burdan yaz bari biz yanında hissettirelim sana kendini bi nevze olsun iyi hissedersin
busrabs Ankarada yaşayan bir izmirli olarak, depremlere alışık olduğumu sanardım. 30 ekim izmir depreminde de orada olduktan sonra depremden korkar oldum. Ve şimdi Ankara :/ Güzel günlerimize canım ülkem :(
koala06 Sayeninannesi Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim🙏 ailem de eşimin ailesi de uzaktalar buraya tayinci olarak geldik kimseyi de tanımıyorum bi tek üst kat komşuyu tanıyorum gidebilceğim bir yer yok malesef😕
Sayeninannesi koala06 canım benim ya kendini kötü hissetme bi daha tekrarı olmaz inşallah dua edelim. 🙏🙏🙏🙏
Sayeninannesi Brlelif iyi olmuş hissetmediğiniz ya çok korktum ben hamilelik psikolojisi bide sanırım ağladım. Tekrarı daha kötüsü olmasın inşallah 🙏