MaysaBade aysegull23 deerma DEM-LD703 modelini aldım devrilmeme özelliği var , tavsiye üzerine aldım ilk bir kaç gün kullandık farkediliyordu odanın nem düzeyi :)
Mavera54_04 Aryam-15-15 bende 23.haftamdayım ama bir parca birsey almadım yedinci aya gireyim yani 27. haftaya almaya başlarım artık yavaştan
Aryam-15-15 Mavera54_04 aynn canim herkesin tabi kendi düşncesi bn 7 aylik olunca almayi daha mantkli bulyorum para olunca 1 günde alniyor eşya yani bizim külturde erkenden alinca ugrsuzluk getirir derler kendimce bi butce ayraldim da 7 ci ayda baslicam
Denizzz88 aysegull23 23 haftayım bende büyük eşyalardan bi arabayı aldık henüz onun dışında ben 2-3 zıbın,sweat takım,müslin,ağız bezleri falan aldım biraz. Bi liste yaptım ben yeni başlıcaz kalanları almaya
MaysaBade BurcAK145 deerma DEM-LD703 modelini aldım, ebebekten almıştım trendyolda filanda denk gelmiştim
mucizemm01 Goncala Karaca Home a Bebek Nevresimi yaz canım insallah vardır daha mavi rengine tıkla renk olarak pusrada secebilirsim ❤️
Goncala Konuyla alakası yok ama kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben 19 +2 haftalık hamileyim . Bebeğin hareketlerini yatınca elimi karnıma koyduğumda hissediyorum. Normal mi ne zaman daha çok hissedeceğim 😌
Cennet40 Goncala daha geçen doktoruma sordum ne zaman net hissetmeye başlarım diye 20. Haftama geçince tekmeleri de başladı hergün😃
didem1234 aysegull23 Bir kere başlayınca insan sürekli almak istiyor🙈 En zevkli kısımlardan biri de bu alışveriş galiba😅
mervedaldaban aysegull23 3. Gebelik Mayıs 15 inşallah doğum hastane çıkışı iki üç parça tulum zıbın falan battaniyeler ne alacağımızda bilmiyorum ki yaza geliyo pek uzun kollu bişey giyemezler herhalde
mervedaldaban Zahire38 allah bilir eğer saklıyorsa büyük ihtimal kızdır allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin