Mujizam gamzelim2234 Amin 🙏 inşallah Allah hepinizden razı olsun sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah
Mujizam Sibelglgakn kanala girmiş bebek açıklık varmi bilmem doktor sabah konturol ederiz dedi inşallah açılma olmuştur arada kendi sancılarım da oluyor nst da 1 tane 100 çıktı bakalim acilmismi Allah yardımcımiz olsun
Mujizam Tugce0158 Amin 🙏 Allah hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğurmayi nesip etsin inşallah çok teşekkür ederim
Mujizam tuubshh 38+1 haftaligiz ikinci doğumum ilk doğumum kendi sancimla beklemedigim anda çok kolay doğum olmustu dikişsiz Normal doğum yapmıştım inşallah bu dogumumda kolay sağlıklı olur Allah ak yol versin hepimize
tuubshh Mujizam benim de ilk doğumum kendi sancımla olmuştu 37+6 gelmişti oğlum bu oğlum da bakalım ne zöan kısmet olursa ilki erken gelince bu nie gelmedi die insan strese giriyor
Sibelglgakn tuubshh canim 40 + 4 olucam yarin. Ilk doğumum inşallah. Suni ile acilma olur mu bilmiyorum:( Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sibelglgakn Svmcan simdi geldim doktordan pcr test verdik esimle. Carsamba günü yatışim var sabah 8 de suni deneyeceğiz açılma olursa normal olmazsa sezaryen gireceğiz. Ben yolun sonuna geldim 😃🤦♀️