Gmz_ Handeekar Bende daha fazla kilo almasından korkuyorum normal doğum bekliyoruz bilmiyorum nasil olacak 😟
Aysegul_trn1402 37+4 şuan yarın sezeryan ile alacaklar bebeğin hiç bir sorunu yok 3100 gram hatta belkide artimistir astım hastası olduğum için sezeryan oluyorum
Drykrc Aysegul_trn1402 yarın bende sezaryen olucam inşallah sağ sağlim atlatırız 🙏🏻Sizin genel mi spinal mi
Drykrc Aysegul_trn1402 aynen bende öyleyim canım çok heyecanlıyım benimde genel olucak panik atağım olduğu için
Aysegul_trn1402 Drykrc ben de uyumaktan korkuyorum sağlıklı dogururum inşallah nerede yapacaksınız doğumu hangi il
Yagmur01 Nigar21 genelde 37 den sonra kuvez ihtiyacı duymuyorlar ama bebekten bebeğe değişiyor arkadaşım 42 de doğum yaptı bebeği yoğun bakımda enfeksiyondan neyle karşılasıcagimiz hiç belli olmuyor kuzum Rabbim hayirla versin
Drykrc Aysegul_trn1402 inşallah canım ben kırşehirdeyim ama doğum Kayseri’de olucak inşallah sizin nerde
gamzelim2234 @fatos5306 anladım canım ozaman bizim ufukta nişan yok ama bakalım kısmet sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😊🙏🏻
Necla90 Asafikoo çok heyecanlıyım normal istiyordum nasip gene böyleymiş hayırlısı ile kucağıma alayım
Toprakadasu 37+6 19 una gün verdi sezeryan istiyorum diye ama çok korkuyorum gelir diye çok ağrım oluyor rahim kısmımda 😕