fatos5306 gamzelim2234 inşallah kanala giriyordur çünkü sancılarım da var nişanım da geldi artık zorlanıyorum
gamzelim2234 @Handeekar ilk canım ama bizim sülaleye göre benimki az bile kalıyor genetik herhalde 🤷🏼♀️
gamzelim2234 @fatos5306 kaç haftalıkken geldi nişanın bende gelirse belki bebek daha fazla kilo almadan normal doğurabilirim diyorum 😣
gamzelim2234 @Handeekar benim doktorda 39 dan önce almam diyor zor taşıyorum göbeğimi artık vallah i keşke 38 de alsa ya 😓
Handeekar gamzelim2234 bebegim artk sıkıstı iride oldugu icin doktor 39 beklemek istemedi canm bi kac günden bise olmaz artık
gamzelim2234 @Handeekar doğru birkaç günden bişey farketmez bende öyle düşünüyorum ama doktorum bizimkini 4 buçuğu görmeden almıcak herhalde 😒 hayırlısıyla kavuşsaydık bir başka bişey istemiyorum
gamzelim2234 @fatos5306 ayy ne güzel bende her tuvalete gidişimde belki gelmiştir diye bakıyorum ama yok ağrın vs var mıydı gelmeden önce yoksa direk mi geldi meraktan soruyorum kusura bakmayın 🙈
NurSema01 Handeekar 38+0 her gün bel ağrısı ve yalancı sancı var 😒 3 gündür sümük gibi akıntı geliyor yarın kontrolüm var açıklığım olurda inşallah direk doğum der 😂
Necla90 Handeekar 37+5 olduk ayaklarım çok şişti onun dışında iyiyim normal doğum istiyordum sezeryan olcak gün verdi doktor
Nigar21 Yagmur01 canım bende belki 37+2 de doğum yaptım bebisin kilosu 5 gün önce 3020 Gr idi sizce 37 de dogupda sağlıklı olan bebek varmı kuveze girermi? 2 hafta önden gidyor bebeğim lütfen yazn
Yagmur01 Nigar21 genelde 37 den sonra kuvez ihtiyacı duymuyorlar ama bebekten bebeğe değişiyor arkadaşım 42 de doğum yaptı bebeği yoğun bakımda enfeksiyondan neyle karşılasıcagimiz hiç belli olmuyor kuzum Rabbim hayirla versin
babyackgz Handeekar 36+6 haftalığız artık zor geçiyor son günler iyice ağırlaştım 🤭 bel ve sırt ağrım var özellikle sırtım çok ağrıyor kontrol perşembe günü doğum şekli de o zaman belli olacak, 36+2 de 2600 gramdı
Gmz_ Handeekar 38+4 deyiz kilomuz 3700 gr doktora ufukta doğum gözüküyor mu diye sordum su anlık gözükmüyor dedi ama çok fazla kasilmalarim var bebek hareketleri azaldi