Fatma_kurt Hanımlar 3 aylık hamileyim yaklaşık iki aydır da hiç bir şey yiyemiyorum zorla yiyorum ama kusuyorum 2 ayda 10 kilo verdim bu normal mi?
Selimegzoglu Fatma_kurt çok vermişsin bende ilk 3 ay birşey yiyemedim 48 kiloydum 1-2 kilo birşey verdiğimi hatırlıyorum ama şimdi 35 haftalığım 60 kiloyum 😀
Basakgul Fatma_kurt Canım 10 kilo bence Normal değil.Doktorun takviye ya da seruma başladı mı daha önce
Kezban_kum Fatma_kurt bende 9kilo vermiştim 5ayliga kadar hep kilo verdim şimdi aldım süt içmeyi kesin unutma
Fatma_kurt Selimegzoglu ben 2 ayda Kezban_kum içemiyorum ama herşeyin kokusundan midem bulanıyor kendimi bile görmek istemiyorum ellerime bakınca kusuyorum çok kötü geçiyor benim
Fatma_kurt Homeless20 benim uzun sürdü şimdiki hamileliğimde niye bilmiyorum iki çocuğumda en fazla 1 hafta sürmüştü
Fatma_kurt Basakgul serum taktılar ve ilaç verdiler ama köyde olduğumuz için yapacağınız bir şey yok dediler ilçeye gideceğiz yarın ultrasona gireceğiz sağlık durumu için inşallah iyidir
Ebreva Fatma_kurt ilk gebeliğimde 9 kilo verdim şuan 13 haftalığız 3 kilo verdim bende öyle oluyorum ilk baslarda bulantı ve iştahsızlık oluyor
Fatma_kurt Ebreva benim yaklaşık iki aydır böyle ama normal olduğunu düşünmüyorum iki çocuğum var ikisindede 1 hafta sürdü en fazla
Mom8 Fatma_kurt normal değil canım doktorun serumla takviye yapması lazım acilen ki bu zamana kadar bile beklenmemesi lazımdı mide bulantıların içinde ilaç verir zaten
Fatma_kurt Mom8 pazartesi günü köy hastanesine gittik serum verdiler ama bizim burda yapacağımız hiçbir şey yok dediler ilçeye gidin dediler yarın gideceğiz inşallah kötü bir durum yoktur
Ebreva Fatma_kurt ben ilk 3 ay çektim ilk kızımda sokaga çıkmazdım yolda istifra ederdim bu hamileliğimdede çok bulantım var ilaç kullanıyorum ama genede sabahları oluyor doktora söylediğimde kötğ bısey demedi
Mom8 Fatma_kurt yani kötü düşünme ama böyle durumlardada beklemeyin 10 kilo yani 3,4 kilo verdiğimde bile doktor böyle olmaz demişti serumu vermişti hemen hemde mide bulantı ilacını çoktan alman lazımdı
Buse919221 Fatma_kurt ilk baştaki kilonuz da önemli olabilir bence bu durumda. Mesela ben 47 kiloydum iki kilo vermiştim hiç birşey yiyemedigim halde ilk üç ay. Siz daha kiloluysaniz belki normal de olabilir 🤔
Fatma_kurt Mom8 ilaç verdiler ama içemiyorum kokusu aşırı bulandırıyor ağzıma atar atmaz geri kusuyorum yutamıyorum bile yarın detaylı bilgi alacağız sağlık durumu açısında
Homeless20 Fatma_kurt benim hiç mide bulantım falan olmadığını halde verdim ben kilo. Doktorun bişey diyor mu ?
Mom8 Fatma_kurt prilam dr iste gece yatmadan önce iki tane iç hemen başını yastığa koy etki eder o zaten birkaç güne tamamen geçirir
Fatma_kurt Mom8 isterim varsa inşallah verirde biraz yiyebilirim çocuk içinde kötü sonuçta ben yersem oda yer ama ben yiyemediğim için maalesef oda aç kalıyor
Mom8 Fatma_kurt ilk 3 ay senin depolarından beslenir zaten bir şekilde onu dert etöe ama sen çok kötü duruma düşersin bu defa mahveder seni saçların dişlerin gider sömürüyor çünkü bebek baya
Fatma_kurt Mom8 ya aşırı kötüyüm yani zaten epeydir bir şey yemiyorum biraz salatalık ve marul yiyebiliyorum onlar da çok az