koalababy Ayse-38 dediğin gibi denicem mutlaka canım 🙏🏻 Eşimden destek almak istemiyorum ben değilde o panikle keser mazallah hiç güvenemem o konu da 😁 uyurken karnımdan korkuyo adam 🙈
koalababy Eise doktora sorcam bu sefer gittiğimde bende yaptırcam zaten baya bi süre cıkmıyor nasıl bi hafiflik olmuş olur
Rumeysa10 Bende ada yapıyorum bacak kol bikini koltuk altı kız kardeşimi çağırıyorum 20 günde bir yapacak bişey yok
koalababy Rumeysa10 haklısın ben kendi kuaförüme randevu alırım mecbur yapabilen kardeşim yok hiç sözde 4 kız kardeşiz 😂
Gy1 koalababy şiddetlendirmiyor ben son ayımda ağda yaptırmıştım hiç beklediğim gibi olmadı eğer önceden de ağda yaptırıyorsanız kasmayın bence
Rumeysa10 koalababy yakın oturuyorsanız çağırın gelsin yapsınlar kardeşliklerini göstersinler😂 kuaföre gitmeyi düşünmüyorum çok virüs var onda sizde dikkat edin
koalababy Rumeysa10 yakınız ama pandemi nedeni ile gelmiyorlar en son ben gittim eve girmeden kapıdan gördüm geldim hepsini ☺️ babam biraz rahatsız da hazır dile getirmişken babam için dua edermisiniz kızlar 27 ocakta kontrolü var 🙏🏻🙏🏻