Seher- burcumelis aynen ya belli bir haftadan sonra zaten eşyasını yıka eksikleri al falan derken geçiyor zaman hele bir de iki haftada bir olmaya başlasa kontroller eminim su gibi geçecek inşallah 🤗
Bulut-Mavi 36+2 ile alınan 10 kilo ve felaket vücut ağrısı oralar iyi çok heveslenmeyin buralara :))) geçmeyen ağrılar , ayağa kalkamıyorum:( hepsi sağlıkla gelsin inşallah 🙏 💙
Mutlumklnc burcumelis 30+1 oldum 8 kilo aldım bebişte dün gittik 1670 gr olmuş çalıştığım için akşama doğru sırt ağrın oluyor onun dışında şimdilik iyiyim ama zaman geçmiyor 🥰 sizin durumlar nasıl
burcumelis Mutlumklnc benmde evde 2 yasında kızımla kosturmaktan bel ağrısı oluyo temizlikte falan zorlanıyorm o kadar bizimde 31 haftalıkken randevu merak ediyorm kaç oldu🥰🥰
AlevY 30+3 teyim. Ikiz bebislerime hamileyim 🤩 Sırt ağrısı cok var. 12 kilo aldim 65 oldum😑😑 Bebislerim 1670 ve 1620 kilo☺ Ama çok zorlanmaya başladım ayakta bile biraz durunca bacaklarim agriyo🤣 38 i bekliyorum heyecanla
burcumelis AlevY oyy maşallah biz bire zor diyoruz sizde 2 tane Allah kolaylık versin sağlıkla alın kucağınıza ınsallah🥰🥰
OzgeSahin2 AlevY oooy kiyamam ikiz mi❤🙏Benim bitanede heryerim agriyor ama olsun 😇 rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Allah yardimcin olsun
burcumelis Seher- evett aynen öyle oluyor bende bu hafta baslıcam yıkamaya kıyafetlerini kuruması falan anca ütü valiz hazırlarım kucuk cocukla bitirmek istiyorum hemen hazır dursun☺️
Mutlumklnc burcumelis büyümüştür annesi maşallah 2 çocukla ne güzel olacak Allah sağlıkla kucaklamrımıza almayı nasip etsin 🥰
AlevY burcumelis Aminn hepimize inşallah 1 veya 2 fark etmiyo aynı haftalar aynı şeyler yaşanıyor sanirim 😁
Seher- burcumelis çok iyi yaparsınız birde küçük çocuğunuz varsa ne kadar erken o kadar iyi sizin için 🤗
ZeyHus33 burcumelis 31 hafta agırlastm cok zor gercekten oturmak yatmak kalkmak zor 1 bucuk yasında da kızım var asırı zorlasıyor koca cocuk bebek hepsi agır geliyor malesf 26 sına randevu aldm gidecem bakalm
Bernanisa Mart2021annesi ama kilolar geri gidiyor ilk gebeliğim de 25 e yakın bir kilo almıştım bunda da gider inşallah 🥰
AlevY OzgeSahin2 Evet ikiz❤❤ bence tek bebek iki bebek farketmiyor iki bebek sadece biraz fazla agirlastiriyo:) Hepimizin Allah yardımcısı olsun sağ salim alalim bebeklerimizi kucağımiza insallah🤩