B0220 asra42 Allah razı olsun canım benim çok sağol darısı başına inşallah rabbim tek avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻♥️
B0220 KaanErkan-mom hayır canım ebe dedi ki bu senin ilk doğumun olduğu için suni sancı veremem kendi sancınla doğuracaksın belki bir saatte açılma olur belki beş gün olmaz ama yine de vermem kendi sancınla doğurmanı bekleyelim dedi sebebini sorgulamadım kendi derdime düşmüştüm ne dese tamam dedim 😬😄😊
KaanErkan-mom B0220 Ben cuma suniyle doğurcm. 1 cm açıklık var sancım da çıktı nst de. Çok korkuyorum açıkcası. Doktorum nedense beklemek istemiyor. Bugün yatırcaktı, cuma gelicem dedim. Birde gitmeden ilişkiye girsem mi acaba🤦🏻♀️
B0220 Glc asra42 ayyy Allah yardımcınız olsun inşallah tek avazda kurtarsın kalben söylüyorum rabbim kimseyi o şekilde darda bırakmasın 🤲🏻♥️ Doğum anından hiç korkmayın zor olan açılmayı beklerken çektiğin sancı onuda ayakta yürüyerek ve derin nefes alarak karşılayın işiniz daha kolay olur doğum anı da on dk bile sürmüyor güçlü ıkınmayla ve onların desteğiyle kucağınıza alırsınız inşallah içini ferah tutun sonu çok güzel 🧿🥰😍♥️😘
B0220 LamiyaCetinkaya Allah razı olsun canım darısı başına inşallah rabbim tek avazda kurtarsın inşallah hepinizi 🤲🏻♥️😘 biraz toparlanayım hikayemi yazacağım inşallah 🙏🏻🥰🤗
asra42 @B0220 Amin insaallah 🥰♥️benim ikinci gebeliğim 21 yaşındayım neler yaşayacağımı az cok bildiğimden korkuyorum sanırım 😁
asra42 @KaanErkan-mom sancin oldugu için sanırım suni verilecek Allah yardımcınız olsun ben yarin tam 40 oluyorum ve 2cm açıklık var sanci yok yatış da yok beklemedeyiz😒🤲
Jldyldz B0220 bende suan sızın gıbıym sizin tam olarak 3 gun mu sürdü baska belırti oldu mu benımde 3 gün önce nişanım geldı ara ara bel kasık agrım oluyor gecıyor beklemedeyim
Bulut18 Normal doğum için ilişkiye ne zaman başlanmalı suan 34 haftalığım erken doğum olurmuşum korktuğum için ilişkiye girmiyoruz hiç
B0220 Bulut18 canım riskli gebeliğin yoksa zaten ilişkiyi yasaklamıyor doktor 36. Haftaya kadar içine boşalması riskli 36. Haftadan itibaren içine boşalmalı çünkü rahim ağzını yumuşatıyor doğumu kolaylaştırıyor dedi
Bulut18 B0220 ya bi kaç kez denedik sanki akıntım artıyor gibi geldi ilişkiden sonra bizde riske atmak istemedik ne olur ne olmaz diye