Merhaba güzel anneler dün akşam hemen hemen bütün postalara sıfır belirti yazdım Allah sesimi duydu 🙈😂
Çok afedersiniz affınıza sığınıyorum 🙈 gece ilişki sonrası sıcak duş aldım uzandım saat 03:32 kuyruk sokumundan sızı mı desem ağrımı desem sancı mı desem farklı bişey hissettim kuyruk sokumundan girip karnıma bacaklarıma yayılıyordu 10 15 saniye sürdü geçti saat 04:02 tekrar başladı ama geçmedi sabaha kadar hiç geçmedi. Ama şuna bağladım doktorum egzersiz yaparken zorlanmim diye kasıklarımdaki ağrıyı geçirsin diye buscopan yazmıştı günde iki defa alıyorum dün akşam almayı unutmuşum ondan herhalde belim ağrıyor diye düşündüm neyse sabah yedide kalktım bişeyler yedim buscopan içtim biraz çömel kalk hareketi yaptım koridorda yürüdüm tekrar yattım şiddetli bi ağrı olmadığı için uykuya daldım hani 11:37 uyandım hala ağrıyor geçmeyen bi ağrı 🤔
duşa girdim avuç içi kadar katı sümüksü hafif kanlı kahverengi akıntı pat pat düştü sanırım nişan bu 🤔( ilk gebeliğim bilmiyorum 🤷🏻♀️)
her lavaboya gittiğimde de parça parça düşüyor kahverengi 🤔 iki defa duş aldım duşa girince ağrım kesiliyor çıkınca yine ağrıyor 😐
kızım bu akşam doğar mı acaba ne yapsam bilemedim ara ara kıpırdıyor 🤔
doktorum sancın başlarsa hemen gelme sık sık duş al çömel kalk dedi suyun gelirse hemen gel demişti.🤔
ne yapmalıyım şimdi 🙄 egzersiz yapamıyorum bacaklarım titriyor 🙄