Kbrarn1 Kuzeyufuk ben bu hafta 24. Haftama gireceğim süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum. Doktordan 24. Haftada olduğumu bildiren rapor alıp okula verimce süreç nasıl olacak? 32. Haftaya kadar derslere girecek miyim?
Tgcmrdg Kbrarn1 24.haftada olduğunu belirten yazı aldığınızda derslere girmiyor idari izinli sayılıyorsunuz canlı ders olsa da
momteacher Kbrarn1 ben 32 ye kadar derslere devam ettim, bi sıkıntı olmadı hemde öğrenciler yarım yamalak kalmadı, 32de çalışabilir aldım devam ediyorum inşallah dönemi kapatacağım, tatille yanacak uzatabileceğim bi kısım ama olsu sağlık olsun
Tgcmrdg Mom8 geçmiş olsun hocam herhangi bir sıkıntı olmadan çocuğunuzu da kucağınıza alırsınız inşallah bende hak veriyorum doktora aslında ama Doğumdan sonraki iznimiz çok az
Mom8 Tgcmrdg çok sağolun teşekkür ederim evet ya malesef izinde az iki arada bir derede kalıyoruz hep😓😓 Allah kolaylık versin hepimize
Kbrarn1 Tgcmrdg çalışabilir raporu alıp devam etsem 32 ye kadar zorunlu mu çalışmam peki okulların 15 şubat sonrası açılma durumu olursa nasıl süreç olur
Defnesare 24-32 arası idari izindeyken yerimize ücretli öğretmen geliyor. 32den sonra çalışabilir raporu alsak 5 hafta için o öğretmenin işine son veriliyor. Ve 37den sonra tekrar başka bir ücretli öğretmen geliyor. Yani 5 hafta uzatacağız diye öğrenciler kaç kere öğretmen değişmiş oluyor. Benim idarem yapabilirsiniz tabii ama etik mi düşünün dedi. Ben de onlara hak verdim. Eğer 37ye kadar uzatacak olsaydım 24te ayrılmayacaktım idari izne.
Tgcmrdg Defnesare ya bizde ücretli öğretmene ihtiyaç duyulmadı bu süreçte okuldaki öğretmenlerimiz tamamladı derslerimi bu nedenle idare için sadece ders programını değiştirme işi var
Kuzeyufuk Defnesare Açıkçası ben de öyle düşünüyorum özellikle branş öğretmeni değilseniz branş öğretmeni olursanız yerinizi okuldaki farklı bir Türkçeci matematikçi varsa o girer ama bir sınıftaysanız ya da okul önceci iseniz cidden sıkıntılı bir durum çocuklar açısından
Defnesare Tgcmrdg idareniz kabul ediyorsa doktorlar verir çalışabilir raporunu veremem demesi ilginç. Ama tatiller aktarılmıyor bunu da hesap edin.
Kbrarn1 momteacher evet mem den mem e göre değişebiliyormuş uzaktan eğitimle devam ediliyor bazı okullarda . Ben de kararsizim açıkçası . Çalışabilir raporu alıp devam edersem sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum 15 şubattan sonra okul açılırsa sıkıntı yaşar miyim acaba korona olduğu için okula gitme taraftarı değilim
Bibebisgordumsanki Kızlar 24. Hafta derken 24+0 olduktan sonrasına veriliyor rapor degil mi internet bazi yerlerde 23+0 ile 23+6 arasini 24. Hafta olarak aliyor benim kafam karıştı bundan dolayı.