Nadireela Mrb kizlar 35 haftalik hamileyimde surekli ic camasirima sari lekeler geliyor ve idrarimda yanma oluyo bu sorunlari yasayan oldumu acaba
askvehuzurum Nadireela enfeksiyon kapmış olabilirsin.. Bende idrarda yanma varken enfeksiyon çıkmıştı..
Mrve2424 Nadireela idrarda yanma varsa enfeksiyon vardir mutlaka git doktoruna ilac versin erkenden açılma bile yapabilio o illet. Bolca su ic
Karbeyaz12 Nadireela bende 31haftalık hamileyim bu hafta akıntım var dediğin gibi sarı oluyor çamaşırda, ama yanma kaşıntı başka birşey yok yinede enfeksiyon mu acaba? Kontorle gidince sorucam artık bekliyorum
Nadireela askvehuzurum gecen hafta gittimde fitil vermisti ama hala gecirmedi siz ne ilac kullanmistiniz
cicegim_geliyor İdrar enfeksiyonu olabilir dogumunuz yakin doktora gidin ilac fitil vs. Bişey vericektir
2021_annesi Nadireela ben de kullandım gecmedı hala hatta bu aralar daha da arttı 37 haftalığım erken doğuma sebep olacak dıye korkuyorum
askvehuzurum Nadireela bende fitil verdü 3 tane her gece 1 tane kulandım bide enfeksiyon için ilaç yazdı ve kaşıntısı için travazol krem verdi luan bir sıkıntım yok şükür.
Minikkusum_ Nadireela antibiyotik monurol diye bi ilaç kullandım bide lomexin fitil ve kremini doktor belki sana da verir bunlardan
Nadireela 2021_annesi aynen bende korkuyorum doktorumdan randevuda bulamiyorum en erken 10 gun sonraya buldum ins bisey olmax
Nadireela askvehuzurum doktoruma mj atmistim oda cvp verdide donaxly fitille bide suprax dye bi antibiyotik dedi sizde antibiyotik kullandinizmi bebege zarari olurmuki acaba
askvehuzurum Nadireela yok ben antibiyotik kullanmadm ama doktorun verdiyse ve güveniyorsan sen kullanabilirsin.. Ama bir konrole git derim ben.