Gul4001 Merhaba arkadaşlar.. Erzurum Buhara Hastanesi’nde aşılama yaptıran oldu mu? Olduysa hangi doktora yaptırdınız? Onerir misiniz?
Asilbebek Gul4001 canim hangi hastane olduğunu bilmiyorum ama erzurumda bi doktor var o dedgn hastanede olabilir bünyamin börekçi yasi var ne çok tecrübeli miyom olduğu cift rahim olduğu halde bi yakinmz onun sayesnde hamile kaldı isinde çok başarılı hastane icinde ama muanesi özel çok büyük para da değil arastir git istersn
Asilbebek Gul4001 canim hangi hastane olduğunu bilmiyorum ama erzurumda bi doktor var o dedgn hastanede olabilir bünyamin börekçi yasi var ne çok tecrübeli miyom olduğu cift rahim olduğu halde bi yakinmz onun sayesnde hamile kaldı isinde çok başarılı hastane icinde ama muanesi özel çok büyük para da değil arastir git istersn
vuslatim34 Gul4001 eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra bende buharada aşılama yaptıracagım . Bünyamin beye gittim ama memnun kalmadım. Paran varsa adam yerine koyuyor.. bizimde 2.5 sene oldu haziranda kimyasal geçirdim dahada gebelik olmadı
Gul4001 Minnakhamis Hümeyra hanıma muayeneye gitmiştim ama bir sorun olmadığını soylemisti. Sizce aşılama denemeli miyim? Yoksa vakit kaybı mi? 2.5 yıllık evliyim yaşım 30. Daha önce 1 kere gebe kaldım ama 6 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum.Ustunden 7 ay geçti hamile kalamadim.
Minnakhamis Gul4001 ben şuan tüp bebekle ikizlerime hamileyim Metin İngeç’in muayenehanesine gidiyorum çok bilgili biri aynı zamanda çocuk için tedavi aşılama vs yaptığını da duydum bence ona bir kez de olsa görünün gerçekten tecrübesine güvendiğim biri keşke daha önce tanısaydım ama bu zamana kısmetmiş.
Gul4001 Minnakhamis Allah sağlıkla kucağına aldırsin canım, benim gibi isteyen bekleyen herkese de nasip olsun inşallah. metin beyi duymuştum ama hiç muayeneye gitmedim, arastiracagim.Tesekkur ederim yardımcı olduğunuz için 💗🎈
Asilbebek Mesaj +90 532 457 95 19 bak bu da numarasi umarim sana da çözüm olur msj atma bakmaa ara istersen seni bilgilendrsn bu yollari bilirm ben özellikle sana yardimci olmak için paylastm herkes de vermes numarasni
Gul4001 vuslatim34 çok geçmiş olsun canım, artık ne yapacagimi hangi doktora gideceğimi şaşırdım.Agrida yaşıyorum ama burdaki sağlık hizmetleri malesef çok çok geride.o yüzden Erzurum’da doktor arayışına girdim.