Emel0108 birtosbikannesi okudum, rabbım seni yavruna tez vakitte hayırla sağlıkla kavuştursun kardeşim gönlünü ferah tut “ya şâfi” çek sürekli. Rabbım yavruna şâfi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Mugee09 birtosbikannesi çok geçmiş olsun canım çok yıpratıcı süreç çok yeni o streslerden çıktım 36haftalik bebeğimi çarşamba doğum yaptm bazı sebeplerden, hep küveze girecek endişesi korkusu bile yetti . Ama içini ferah tut en kısa zamanda çıkacaktr haftası çok küçük değill
Af_dmr Mugee09 canım hayırlı olsun doğumun olmuş, Rabbim sana bağışlasın inşallah. benimde cumartesi olacak dogum plesanta kireçlenmesinden dolayı. Bebisin nasıl çok korkuyorum kuveze girdi mi sağlığında birşey olmadı demi😔
koalababy Mugee09 benimde korkularım var erken dogum riskim yok ama yine de içim bi tuhaf.. siz hangi sebepler yüzünden korktunuz
Meryemervee birtosbikannesi birtosbikannesi Rabbim hemencecik şifa versin de bir an önce kavuşun inşallah 🙏🏻
Nlgnbykl birtosbikannesi şu an okuyamıyorum ben de hastenedeyim kanamam var ama dualarım sizinle Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.