birtosbikannesi kızlar 35 haftalık dogum yaptim bebegim küvözde kokusunu bile almadim nolur dua edin kimin duasinin kabul olacagı bilinmez nolursunuz suyu bitti tansiyon problemim yüzünden dogdu canimin yarisi hastanede 🤲🏻
Dorukunannesifatma Okudum allah kabul etsin … üzülmeyin 28 haftalıklar bile çıkıyor Allah’ın ıznıyle güçlü olun
Canes birtosbikannesi saglikla kavusun insallah okudum canim,kac kilo dogdu ve neden erken oldu benimde riskim var Allah yardimciniz olsun cumlesiyle
Meerryy birtosbikannesi okudum Allah şifa versin hayırlısı ile sağlıkla toparlanıp kucağınıza alın inşallah
Duygukocc birtosbikannesi benimkide 35 haftalık doğdu canım 2 gün kaldı çıktı canını sıkma üzülme.Sütün önemli şimdi kaçmasın azalmasın.Okudum 🌸
enfla birtosbikannesi okudum 🤲🏻 sızde bızım ıcn okurmusnz 24 haftalk hamıleym benegmn beynınde sıvı bırıkmesı var gerılesn ılerlemesn saglkla alalım bzde kucagımıza 😢
Busra_74 enfla okudum Rabbim Şafii ismi ile şifa veren bebeğinize inşallah sağ Salim alın kucağınıza 🤲🏻
ozi52 birtosbikannesi Okudum canım 🤲🏻💙 Rabbim Acil Şifalar Versin, Biran önce kavuşun bebeginizle 🤲🏻💐🧿