Astadavistabeybi NefesDeniz eşim evde de ona temizlik işi kitledim bu fırsatı değerlendireyim dedim 😬😬😂
Aysesrc Astadavistabeybi canım doğumun yaklaşmış zaten bence bol bol yürü ki doğumum kolay olsun zamanı gelmiş artık ☺️
Babygirlmother @Astadavistabeybi hiçbirşey olmaz polis gezmiyor bile sokaklarda. Bizim burada amcalar 3-4 kişi yanyana elini beline atmış dolanıyor. Çocuklarını gezdirenler kol kola gezenler köşe başında gençlerin toplanması ohooo daha neler
Astadavistabeybi Babygirlmother bir şansımı deneyeyim polis görürse de doğum hediyesi olarak ceza yazmayı versin 😬
Babygirlmother @Astadavistabeybi bişey olmaz merak etme onlar da bıktı zaten artık 😃biz arabayla hastaneye gittik karşımızda duruyordu polis sormadı bile 🙃
Zeynepreyyan Astadavistabeybi hayır ceza almazsın en yakın market orası yani yapacak bir şey yok. Kimse ceza kesmez
Cinarinannesii_ Astadavistabeybi cık bacım cik bizim burda adamlar ev taşıdı başka gün kalmamış gibi sözde ihtiyaç harici sokak yasak bide 😀
Cinarinannesii_ Astadavistabeybi Öyle vala sesler geliyordu bi baktım karşı apt de nakliye aracı var bunlar olayı tamamen yanlış anlamış 😀😀