Astadavistabeybi Kızlar markete gitmem gerekiyor bugün pazar eve yakın market 4-5 sokak uzaklıkta alacaklarım küçük bakkal tarzı yerlerde bulunmuyor sizce çıksam sabah sabah ceza yer miyim ? Polis görse alacaklarım sadece markette var desem de yapıştırır mı cezayı
cipiti Astadavistabeybi birşey olmaz markete gitmek yasak değil sonuçta bulamadığım bişey olunca mecbur uzaktakine de gidiyorum
Tatliheyecan Astadavistabeybi bizde yürüyüş olsun diye bilerek en uzaktaki markete gidiyoruz canım bişey olmaz
Havvaozgur Astadavistabeybi birşey olmaz canim ama 10da açılıyor market erken gidip bekleme kapısında 😊
Mom5 Yav zaten kim yasak dinliyor ya adamlar keyfine yürüyüşe çıkıyor git ihtiyaçlarını al takma kafana bu kadar
NefesDeniz Astadavistabeybi Hayır yürüme mesafesinde olan marketlere gitme serbest bende dün eczaneye gittim hiçbir sorun olmuyor. Kaldı ki hamileyiz biz aşerdim dersiniz:)
NefesDeniz Astadavistabeybi İşte o zaman sen polissss diye bağırırsın koşun beni doktora yetiştirin diye😀 Ay Allah korusun sen gitme o zaman markete eşin evde değil mi o gitse
Nslhnkr Astadavistabeybi ben dün bu saatlerde cıktım aldım. Polis görseydi hamileyim acıktım bu saatte cıktım dicektim. O kadar vasıfsız insanlar sokakta cirit atıyo bize de cezaa yazmazlar yani hamileyiz . En kötü fırına dersin
Astadavistabeybi Nslhnkr işte bende bu şans varken valla tereddütteyim bir de doktor haftasonu %90 doğum gerçekleşir dedi ama bebekte ses Seda yok yarını beklesem evde eksikler var aç mı kalalım 😬😂
Nslhnkr Astadavistabeybi ay kuzumm valla senin doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum ben ya sunları yazarken bile yüzümde tebessüm oluyor 🤩 aman dayan 🤣 ağır bişi se esin gitsin olmadı alsn 🤣
Astadavistabeybi Nslhnkr 😬😬eşim temizlik yapıyor ahahahahaha hazır temizliğe girmişken ben onu hiç rahatsız etmeyeyim demiştim yoksa markete gitmeye gönüllü 😹😹😹
Astadavistabeybi NefesDeniz eşim evde de ona temizlik işi kitledim bu fırsatı değerlendireyim dedim 😬😬😂