Merveex Kızlarr 20+3. Hamileyim kızımın hareketlerini henüz hissetmiyorum sizde oluyo mu veya oldu mu böyle 🙄🙄🙄
Merveex Mucizeeemmmmmm ah hadi inşallah çok istiyorum hareketlerini hissetmek sabredemiyorum o yüzden 🤷♀️😊😊😊
ogrencianne35 Merveex 18.haftaya gireceğiz çok konuşuyorum ben evin içinde bebegimle gece yatağa girince 2 elimi karnıma koyuyorum ona şarkı söylüyorum çok belli belirsiz hissediyorum 1 haftadır ilk gebeligim benimde ama elim karnimda olmasa hissetmem
Merveex ogrencianne35 bende elimi koydugumda nerede olduğunu anlıyorum ama hareketlerini hissedemedim henüz 😊
archmom Merveex canım ben 17. Hafta basında hissetmeye basladım . Doktorum çok zayıf oldugum ve bebek önden gitti için hissetttiğimi söyledi . Normalde zaten bekledikleri 20.-24. Haftalar arası . Hiç stres yapma . Hissedersin . Belkide hissedip gaz bile sanıyor olabilirsin. 🥰
Merveex archmom nasıl bir his bilmiyorum ilk gebeliğin sabırsızlıkla bekliyorum hergün bi hareketini 😊
archmom Merveex ilk içinde baloncuk patlıyor gibi oluyor canım . İlerleyen günlerde dahada güçleniyor ve vurdugunu netce hissediyorsun. Zayıfsan göbeğinin yükseldiğini görebilirsin 🥰
NarminAmirli Merveex ben de sizin gibi hep endise ediyordum,21+5 de hiss etdim🤗bekleyin,beklemediyiniz anda hiss ediceksiniz🙏🏻
Sevdae NarminAmirli canım nasıl Bi his ben 16.haftadayım karnım küçücük yumru gibi sertliğini hissedilir diyor ama hareket değil sadece küçücük top gibi diyorlar benim karnım yumuşacık hiç bişey yok boş gibi sanki normal mi
NarminAmirli Merveex şimdi maşallah her gün benim dokunuşlarıma cavap veriyor🤗Kipir kipir,18.haftadan biseyler hiss etsem de ilk tekmeler 21de oldu
NarminAmirli Merveex evet kimisi de balik yuzuyo ya da kelebek kanat cirpmasi gibi ve s,hiss edenler de var,ama ben hic birini hiss etmedim,ancak tekmeler seklinde baya baya ilk defa 21.haftada🤗
NarminAmirli Sevdae evet normal,ama o tekmeleri hiss etmeginize biraz var,insallah sabirla bekleyin guzel duygular🤗😍