Aysima288 Gebeliğim 25 kilo aldm ilkinde 5 kilom kalmıştı vermem gereken veremeden hamile kaldm yine.20 haftlk olcam ve 7 kilo almisim.Gebelik sekeri cikmamisti ilkinde. Neden bu sekildeym bilmiorm cok istahlida degilm aslinda kullandgm ilaclardan olabilirmi
Ayssmom Aysima288 herkes aynı şeyleri kullanıyor hemen hemen ondan dolayı olduğunu zannetmem. ekmek ve abur cubur çok mu yiyorsun
bebeklerim2 Aysima288 gercekten çok fazla almışsınız zaten sonlarına doğru hamileliğin kilo artışı çok oluyor başlarda bu kdar almanız hiç iyi olmamış
Fatmamuduk Aysima288 Canım sıkıntıya girme hiç beyaz ekmek abur cubur yemediğim halde 27+5im ve 9kilo aldım. Diyet yapan bi insanım ve 50kiloyla hamile kaldığım halde bu kadar kilo aldım yapılabilecek bir durum yok bebek iyi olsun kilo verilir diyorum artık. Stres daha da kilo aldırır boşverrr, kimseyi de dinleme. Yapabiliyorsan günlük yürüyüş yap ve bol su tüket bu yavaşlatabilir kilo alımını 🌹😊🙏🏻
N-K Aysima288 ben 39+3 den gidiyorum ve 25 kg aldım toplam ama takmıyorum bebek sağlıklı olsun kilo herzaman verilir hamilelik dönem kendime herşeyi yeme serbesti verdim 😁😁 (bende abur cuburcuyum)
Mom0101 Taktıkça daha cok alırsın. Üzme kendini bunun icin. Bende 20. Haftada 7 kg almistim. Cok takıyorsan ekmek ve şekerli seyler yeme zaten almazsın
Mom0101 bebeklerim2 ay kime göre allah askına bu herkesin yapısı farklı. Bende 20 de 7 kg almistim dr fazla falan demedi. 33 oldum artık kilo almam durdu bile. Bazı bünyeler başlarda cok alıyor sonra bebege gidiyo. Herkes bir değil moral verin hamile insana neden daha cok üzüyosunz
Ylzozprn bebeklerim2 kesinlikle morel bozacak bir yorum yapmak yerine keşke yapmamayı tercih etseniz !
Mom5 Tatlım hiç sıkma canını birincisi ilaçlardan ikincisi ekmek yeme pirinç makarna beyaz unlu hamurişi abur cubur türü seyler yeme Zatwn bunlar normal insana da kilo aldıran seyler ve bebeğimize zararlı olan seyler neden zararlı olan seyleri yiyelim mi yararlı seyleri yiyip bebeğimizede içerde güzel seyler tattırmak varken. Günde 3-3.5 ltre su içiyormusun ? Yürüyüş yapıyormusun yapamıyorsan bile evde egzersiz bisey falan .
Cns_33 Aysima288 gebelij sekerini olctur arkadasimin ilk bebekte yoktu 2.bebekte gebelik sekeri cikti ilkine güvenme canm. Ama tabi bunun kiloylada pek alakasi yok
Ylzozprn Canım bunu mu takıyorsun kafana hiç takma bebeğin sağlıklı olsun yeter bende 20 deyim 7 kg aldım ilk gebeliğimde 22 aldım hepsini 1 yılda verdim zaten veriliyor gidiyor kilolar kafana hiç takma sağlıklı doğsunlar yeter ki kiloları sonda verirsin sen mutlu ol bebeğin de mutlu olsun strese boşuna sokma kendini 7 kg çok ta abartılacak kg değil bakma sen çok almışsın diyenlere
bebeklerim2 Mom0101 niyetim kalp kırmak değil ilk hamileliğimde doktor fazla kilo almamamı söylemişti zaten araştırırsanız öğrenirsiniz hamilelikte fazla kilonun iyi olmadığını sadece dikkat etmesi için söyledim hemen nerelere çekiyorsunuz ya
Baharhnm Aysima288 Aynen biraz fazla almışsın gibi ben 30+3′üm 7 kilo aldım. Tatlı veya hamur işi çok mu tüketiyorsun acaba
Krizantem_ Bende 18 haftadayım yaklaşık 5 kilo aldım, mide bulantım olmadı hiç ama nasıl bu kadar aldım anlamıyorum millet dünyaları yiyor. Ekmek bile kahvaltı da 1 dilim yersem yiyorum o da tam buğday . 45 ile başlamıştım 49,7 falan çıkıyorum.
Vuslat23 Kiloluda basladiysaniz gebelige evet zorlanirsiniz hamur isi tatli qbur cuburu kismaya calis fazla meyvede seker yapiyo , dogumunuz normal ise sıkıntı olabiliyo bazen fazla kilo haa 150 kg olup normal doganda var fakat her bunye ayni degil riske girmemek gerek senide yorar zorlar ..ben 78 ile gebe kaldim ilk 4ay 6 kg verdim istah gitti simdi 25+4 um kilom 78 normaldi ilk dogumum ve istahimda yerine geldi dikkat ediyom ama biraz kaciracak gibiyimde :))) evde yuruyus yapiyom bol su ekmegi kıstim
Tugba_0 Valla kızlar ben 29. Haftadayım ve 12 kilo almışım ve normal de nasıl yiyorsam şimdi de öyle yiyorum sadece biraz abur cubur yiyorum oda pandemiden sıkıntıdan bide her gün 45 dakkan yürüyüş 1 buçuk litre su içiyorum 55 kiloyla hamile kaldım bu arada benim kuzenim kilolu hamile kaldı inanılmaz çok yiyordu her öğünden 2 şer kez yerdi ve toplam 11 kiloyla doğuma gitti bence vücudun yağ oranına bağlı
Sblglc Aysima288 ben 25. Haftada toplam 18 kg daha aldim halbuki pek bseyde yemiyodum sadece ekmege dayanamiyodum bir parcada olsa yiyodum ama gecen hafta gittigimde kilo sabitti belli bseyden sonra heralde bebek almaya basliyo ve bu kadar olmuyo cunku ben 1 haftada hic bsey yemedigim halde 5 kilo almistim sekerimde yoktu bol bol su ic o butun sisliklerini aliyo ve tuvalete cikmaya gayret et
bebeklerim2 Ylzozprn doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş ben doktorlarında söylediği şeyi söyledim dikkat etmesi açısından hemen günah keçisi ilan ettiniz ne yapayım yalan mı söyleyeyim çok kilo almak iyi mi diyeyim hey Allahım ya