Aycan_akay54 Sezeryandan sonra kanama oluyor mu oluyorsa çok mu oluyor depend mi kullanılıyor normal orkid mi ?
Happylif3 Aycan_akay54 Canım yanında ikisinide bulundur. Ben hatta 1 numara çocuk bezi kullanmıştım. Çok rahat etmiştim
Minnak_annesi34 Aycan_akay54 depend almistim ama sezeryanda zorlandim depenle birinin giydirmesi gerekiyor her seferinde ama siz yanınızda bulundurun çünkü yataga yat kalk falan kayma olur ped pek kullanisli olmuyor
Ahsennurrrr Aycan_akay54 valla canım benim ilk dogumjm sezeryan oldu çok az oldu bir haftadan sonra tamamen kesildi mesela kirkimj çok rahat çıkardım bünyeye göre değişir
Aycan_akay54 Happylif3 ben takamam öyle depend felan da 🙄🙄 rahatsız eder beni pet zor takıyorum napıcam bilemedim
Minnak_annesi34 Aycan_akay54 kisiye göre değişiyor oluyor bazen az bazen biranda da geliyor yinede tabiki oluyor hastahane güvende olmak adina hasta bezi kullandim ben yuru tuvalate git gel yat kal ne olur ne olmaz diye hic bosuna ped tasimadim yanimda
Eski9 Aycan_akay54 ilk iki gün benim baya kanamam oldu zaten hastane bağlamıştı bezi 😁 3. Gün pede geçmiştim ama şimdide yanıma hasta bezi alırım heralde rahat oluyor hem
ecembugra53 Aycan_akay54 hasta bezi veya çocuk bezi at çantanızdaki kesinlikle ilk başta ped kullanamazsın kanama olıyor sonra kesiliyor o zaman.kullanırsın uzun olanlardan gece varya ben öyle yapmıştım
Mcakir ecembugra53 hasta bezi hastanelerde olmuyor mu zaten? Ameliyat sonrası onlar takmıyor mu hemen?
Sibelrx Aycan_akay54 ozel hastane sana veriyo bir tane buyuk eve gecince normal orkid kullaniyosun ben oyle idare ettim yani