birprensesvebirprensannesi 4 5 gündür devamlı akıntım var iç çamaşırım ıslanıyor ama korkuyorum su sızıntısı olabilir mi diye nasıl ayırt edebilirim
Svmm0707 birprensesvebirprensannesi canım beyaz akıntı bendede oluyo o şekildemi acaba hani adet olacağın zaman olur ya beyaz onun gibi oda gebelikte normal diye blyrm
Haticeyuce31 birprensesvebirprensannesi bende 14+6 yıl şeffaf benimde bazen bir kac gun ust üste oluyor bazen olmuyor doktoew söyledim norml canm aşırı kokulu ve rengi farklı ise bana bildir mutlaka dedi ama oyle degil cok şükür bu 2. Gebeligim oglumdada 9 ay boyunca vwrdi bundada var yani bende bazen ıslaklığı hissediyorum ama o akinti yeni olunca o an hissediyorsun yeni olduğu için en fazla kokulu veya farklı renk ise enfeksiyondan oluyor sadece canm
Rabiskooo birprensesvebirprensannesi bendede var bende doktora bebeğin suyu mu ki.ddim baktı suyu gayet iyi ddi fitil verdi ama hala devam ediyor vücutla alakalı canm benimde ic çamaşırın ıslanıyor korkma kontrole gittiğinde dokturuna danış
Emossss1006 birprensesvebirprensannesi benimde çok akıntım vardı bende enfeksiyon varmış canım bana fitil verdi bence bian önce doktoruna soylemelisin onlem alınsın
koalababy birprensesvebirprensannesi o haftalarda bende de olmuştu enfeksiyondan kaynaklı oluyor sanırım antibiyotik hiç kullanmadım ama dr sorduktan sonra suyumu kontrol etti sonra fitil yazmıştı tek kullanımlık
birprensesvebirprensannesi Svmm0707 Anlamıyorum canım beyaz evet ama acaba su sızıntısı mı diye düşünüyorum çünkü bugün 3. İç çamaşırım yani rahatsız olup değiştiriyorum ama hep ıslanıyor öyle çok olmasa da
birprensesvebirprensannesi Emossss1006 Benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullandım canım ama geçmiştir diye düşündüm antibiyotik bitirdim yani 🤦
Emossss1006 birprensesvebirprensannesi aslında çok önemli bişey kuzum ben ihmal ettim baya bı önemsemedim kanamam oldu gece Doktorum çok fazla enfeksiyon var dedi fitil verdi bide bana düşük olmaması için iğneye başladı
Arass__ Yasemin_K benimde arada beyaz baya sümüksü akıntım oluyor, bazende peynir kesigi gibi ama cok az 🤷🏻♀️ vajinal bakterim vardı fitil kullandım
Yasemin_K birprensesvebirprensannesi benimde öleydi başlarda enfeksiyon vardır dediler ama bise çıkmadı normal dio doktor şuan 39 hastalığım halen var yanı oda benden oldu alıştık birbirimize 🤭😁 her tuvalet gittiğimde peçete koyuyorum iç çamaşırına napim başka çare yok
birprensesvebirprensannesi Yasemin_K Ya canım valla korktum devamlı devamlı geliyor rahatsız ediyor bide ayırt edilmiyor su sızıntısı varsa da 🤦
koalababy birprensesvebirprensannesi ben bu hafta 30. Haftaya giriyorum hala günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum 🤦🏻♀️ Pijamama kadar ıslandıgını hissediyorum bazen :/
Beyzaylmz7 koalababy bende 30+4 haftadayım aynı durum bende var korkuyorum açıkçası şu gibi geliyor bazen azar azar su mi sızıyor yoksa akıntı mi bilemiyorum
sibuti bende de akıntı bazen beyaz bazende sizin dediğiniz gibi damla şeklinde su gibi oluyor. Geçen hafta idrar tahlili vermiştm temiz çıkmıştı. İlla bişey olmasına gerek yok yani normal bir durum bu :)
birprensesvebirprensannesi Haticeyuce31 Yani akıntı olması da enfeksiyon dolayısıyla olmuyor mu zaten 🤷