Gizem97 FatmaKpln bende sevdiğim şeyleri yemeyi bıraktığım çok oldu acaba sonra yine yiyebilir miyim diye düşünüyorum 🙄
WmonallissA FatmaKpln suyun az veya fazla olması iyi değilmiş, şekerden şüphelendi sanırım dr. aslında ailede de hiç şeker hastalığı yok, ama yine de gebelik şekeri olabilir dedi ona baktıracağım önümüzdeki hafta
tubailk-bebek @@@@Merhaba, benim oğlum da tam olarak 23 hafta bana da geçen hafta detaylı ultrasonda bebeğin böbreklerinde idrar birikmesi var dedi🙇♀️ İnşallah kontrole gidene kadar atmış olur, mide yanması çok yaşıyorum bende gece uykudan uyanıyorum uyku sorunu bendede var maalesef tuvalet ve yatış pozisyonuna bir türlü alışamadım bebeğimin tekmelerini hissetmek çok güzel ama 🥰
Gizem97 tubailk-bebek sola dönünce çıldırıyorlar parti yapıyor diye düşünüyorum😍 içini ferah tut canım inşallah güzel haberler alırsın hiç bir sorun olmaz, sağlıkla gelsin güzel yavrumuz 💜
Denizzz88 Gizem97 bi ağrım yok ama bende uyuyamıyorum ya sola yatıyorum bi süre sonra kolum bacağım uyuşuyor sağa dönüyorum aynı sonrada uykum kaçıyor 😄
Gizem97 Gkcgkc olıyor kuzum olmaz mı uzanıyorum rahat pozisyonu bulmaya çalışıyorum ağrıyınva elimden geldiğince kendimi yormamaya çalışıyorum 🙄😒🤗
Gkcgkc Gizem97 benim de ters duruyormuş iki gündür rahim vajina kasık ağrıları var eğilip kalkmak oturmak her şey eziyet gibi
Denizzz88 Gizem97 öyle valla şimdiden göbekler o kadar büyük değilken böyleysek ilerleyen zamanlarda yandık sıfır uyku 🙈😀
Gizem97 Gkcgkc evet canım tekmeler de orda çünkü bazen ayağını uzatıyor vs doktorum normal demişti bizim bebişler de böyle napalım 😂😂
Seher112 Gizem97 bizde bugün itibarıyla 24+0 olduk oğlumuz olacak 23+1 de kilosu 805 gram boyu 31 cm di sürekli tuvalete gidiyorum ve genelde geceleri hareketli bebeğim
sahsenemkurum 24 hafta oldum ben de :) Burun tıkanıklığı oluyor sıklıkla , nefes almakta bazen güçlük yaşıyorum . İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı :)) benim 2. Hamileliğim, bir oğlum var , bir de kızım olacak inşallah 🤲
Semanur21 Bizde 23+1 olduk bel ağrısı bi tarafa iki gündür acayip baş ağrısı oluyo bende bizim oğlanda durmak bilmiyo 🙈🥰