xserifebl Hazaledis kan ilacı kullanan anneler varmı doktorum bana oligofer fol başladı ama afedersiniz aşırı kabız oldum. 2 haftadır doğru düzgün çıkamıyorum lavobaya.
Hazaledis xserifebl bende kulandım doktora kabız oldum dedim oda meyve ye hemen sonra ilacı kulan dedi biraz fayda etti
Sedagb MuazzezNaz çok geçmiş olsun. Ben 5 ay boyunca sürekli kustum. Mide ağrısı, bulantısı ne kadar kötü iyi bilirim umarım yakında mide şikayetleriniz geçer ve rahatlarsınız.
MuazzezNaz Sedagb amin canım valla eziyeti dışında bide bebeği besleyemiyorsun diye üzülmek beni daha çok üzüyor sanırım.Rabbim hepimize sağlık versin bebeklerimizi sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
SofiB Hazaledis 24 haflalık olduk son 1 haftadır geceleri uyuyamıyor sabahları kalkamıyorum uyku sorunu başladı. Ve yine vajinal enfeksiyon başladı tam geçiyor yine başlıyor bezdim artık şu işten.
Hazaledis SofiB son aylarda geçse bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alsak gerçekten zorluklar bu haftadan sonra başlıyor 2nci gebeligim ordan biliyorum
Mutlulugumm123 Hazaledis 27+2 den selamlar 🍀 benimde bel ağrısı olmaya başladı fazlasıyla rahat ettirmiyor 😒😒 mide aynı zamanda agri yanma vs derken günler gelip geçiyor 🙄. Ama bunların dışında elhamdülillah her hareketini hissettigime bin şükür diyorum 🙏🙏 bide iştahım çok açık 🤩
Sedagb MuazzezNaz siz elinizden geldiğince beslenmeye çalışın inanın o alması gerekenleri alıyordur🙏🏻 Siz üzüldükçe stres yaptıkça daha çok etkilenir. Amin inşallah hepimiz sağlıkla, kolaylıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.
Yanarbebek 22_07_18 aynisi bende de oluyor sol göğsüme dogru uyusmali bir agri geliyor bugun esime biraz masaj yaptirdim hatta kalp krizi geçirdim zannettim 🙈