Bsmlh Hazaledis ben 22haftaya gırdım ama bırsey sorabılırmıyım sağ ayagım bılegı sıstı onemli sorunmudur sizde de oldumu
Sedagb Hazaledis 26+6 olduk☺️ Son zamanlarda sabahları uyanmak çok zor geliyor 🙈 sabahları işe gitmek için kalkarken eşimin beni yataktan kazıması gerekiyor😅
kubra_c Hazaledis 26+4 heyecanlı ve sabırsızım 😬 artık hamileliğin bitmesini istemeye basladım son haftaları düşünemiyorum bile 🙄
Sedagb MuazzezNaz doktorunuz magnezyum verdi mi? Benimde midemi rahatlatsın diye doktorum rennie duo şurup verdi. Bana iyi geldi ama siz doktorunuza danışmadan kullanmayın🌸
MuazzezNaz Sedagb evet canım magnezyum kullanıyorum midem içinde renni duo çok işe yaramadı ama gaviscon verdi o daha iyi geldi
elifkrc Sırt ağrılı geçiyo bazen diyorum bi an önce doğsa da sırtımı çiğnetsem masaj bile olmuyo bazen canım acıyo ağrının üstüne
22_07_18 elifkrc 21 haftalık olduk iki haftadır aynı şeyleri yaşıyorum sırt ağrısı ve sol göğüs altına vuruyor ağrısı hayırlısı ile bi doğsunlar hep sırtmı çiğnetcem
Yanarbebek 22_07_18 aynisi bende de oluyor sol göğsüme dogru uyusmali bir agri geliyor bugun esime biraz masaj yaptirdim hatta kalp krizi geçirdim zannettim 🙈
Mavis06 25.haftadayız biz de oğlumla ama bana vakit hiç geçilmiyor elhamdülillah büyüyen göbeğimi taşımak dışında Bi rahatsızlığım yok ama sabırsızlanıyorum artık
Sedagb Hazaledis hafta içi mecbur kalkıyorum. Ama cumartesi günlerini tembellik günü ilan ettim çünkü gözümü açamıyorum. Pazar günü temizlik vs onları hallediyorum😅
MuazzezNaz Sedagb iyi canım rahatlattıysa bende öle kullanıyordum ama geçirmiyordu.bugün bile hatta gavisvon içmeme rağmen ağrım geçmeyince ılık duşa girip midemi karnımı sabunla ovaladım biraz sıcak ve masaj iyi geldi öle geçti şükür
Sedagb MuazzezNaz çok geçmiş olsun. Ben 5 ay boyunca sürekli kustum. Mide ağrısı, bulantısı ne kadar kötü iyi bilirim umarım yakında mide şikayetleriniz geçer ve rahatlarsınız.