Bende 35 haftalığım zaman geçmiyor. Endişelerim çok arttı. Eşimle son zamanlar anlaşamaz oldum. İlgi bekliyorum sanırım ama o işten gelince uyuyor direk yorgun oluyor. Hamileliğimden dolayı bende biraz daha fazla ilgi istiyorum, olmayınca da üzülüyorum. Endişelerim çok fazla. 21 yaşındayım. Nasıl olucak nasıl bakıcam. Altını değiştirirken o minik bacaklarını acıtır mıyım ? Gece emzirmeye ya uyanamazsam. Kaygılarım çok arttı ve bu zamana kadar hiç bir kaygım yoktu. Bugün aşırı bulantı yaşadım. Tüm midemi boşalttım. Safra sıvısına kadar. Bayadır da kalça kısmıyla diz kapağım arasında bi tuhaf bişey oluyor. Özellikle yatıp kalkınca. Kasılıyor. Hareket edemiyorum bi kaç dakika. Tuvalette af edersiniz popomu silmeye bile edilemeyecek dereceye geldim. Geceleri uyuyamamaya başladım. Birde dün çok moralim bozuktu ondan mı bilmiyorum. Bebeğimin başı hep sol aşağıda kaşık tarafımda. Sağda bacakları var. Dün moralim bozuktu ve aralıksız birini indirip birini kaldırdı gibi resmen. Sanki kalp atışı gibi 30-40 dakika boyunca aralıksız pıt pıt hissettim. Çok uzun oldu özür dilerim 😊 Son zamanlar, Şafak sıkıştırıyor 😊