Nnjwkwkl 16Hatice seninki.iyi.benmki uyuyor genelde tatlı yiynce gezinti yapıyor artık babası dışardan gösterince görüyor kipirtiyi ama
16Hatice Nnjwkwkl bizimki babası ne zaman dokunsa hemen hareketi kesiyor 😂 daha tam olarak babası hissedemedi kızımı
minikbaby06 Nnjwkwkl bende 23. Haftadayım bende de bazen nefes aldıkça karnımda batmalar oluyor anlamadım 😞 magnezyumla mı alakalı acaba randevuya gidince soracağım
Denizzz88 16Hatice yaa bizimkide öyle ben hissederken gel gel bak elini koy diyorum hemen kesiyor tık yok 🤣
Denizzz88 Nnjwkwkl bende 23+3 oldum bikac zamandır nefes darlığı gibi bisey girip çıkıyo göğüs altına tam ortaya sanki sıkıştırıyo gibi bi ağırlık basıyo bianlık
Nnjwkwkl Denizzz88 öyle her saniye his.ediyormusn yoksa ara.ara.mi üç beş kere falan his ediyorum.kac olamsi.lazm acaba
Denizzz88 Nnjwkwkl bir kere hisseti benimkide allahtan😄 benim elimi hissediyo galiba bilerek durdu diyo 😄
Denizzz88 Nnjwkwkl her saniye değil ama gün içinde çok hissediyorum yani ayaktaysam iş yapıyosam değil ama oturduğum zaman daha çok hissediyorum
A2017 24 haftalık olduk bızde asiri derce rahimde batma agrı rahime sancı girer gibi oluyor anlamadim bende ilk gebelikte hiç yaşamadım bu sıkıntıyi agrım dursun diye pıskoljık olarak elimle tutuyorum ya nasıl karnımız agrir elimizle tutarız o şekilde