Nnjwkwkl Kızlar buğun göbeğimin üst kısmında iğne batması gibi hisler oluyor nefes.alirken karnımin üst kısmında hafif ağrı sizdede oluyor mu acaba şükür hareketinde falan sorun yok ama.bilemedim neden bu ağrı
Lelisca Nnjwkwkl ben 23. Haftamdayım ama bende hiç öyle olmadı iki gündür hareketlerimiz daha az sanki düzensizlik normal diyorlar bende o yüzden pek durmuyorum üzerinde ama bakalım pazartesi detaylı ultrasonum var herşey sorunsuz hallolur inşallah ❤️
WmonallissA Nnjwkwkl bende 24. Haftadayım, dün bende de oldu bugün geçti, sanırım çok vücudu çok yormamak gerekiyor, 3 gün çok yormuştum kendimi ona bağladım.
Kvsr-klm Nnjwkwkl benımde öle hatta nefes aldıkca sol tarafım acıyo süstüne yatınca bıraz gecıyo ayakta kalınca hele agrı öldürüyo benı
minikbaby06 Nnjwkwkl bende 23. Haftadayım bende de bazen nefes aldıkça karnımda batmalar oluyor anlamadım 😞 magnezyumla mı alakalı acaba randevuya gidince soracağım
16Hatice Biz de 23. Haftadayız aynı şeyi ben de merak ediyorum anlık oluyor geçiyor birkaç saniye sürüyor ama bebek hareketlerini birkaç kere hissettim midemde gibi ondan mı acaba diye düşündüm 🙄🙄
Nnjwkwkl 16Hatice nefes alınca batma oluyor deglmi karnın üst kısmında hafif belde Ağrımda oluyor çok hareketsiz kaldım belli ondan çok degl hafif ama.mersk ettim
Lelisca Nnjwkwkl inşallah insan telaşlanıyor bundan önce üç gün pıt pıt oynardı hele bir de gece 12 ye yaklaştıkta hepten oynardı şimdi gün içinde çok nadir oynuyor 😔 inşallah sağlıkla sıhhatle güzel haberler alırız ve sağlıkla doğar inşallah
16Hatice Nnjwkwkl ona çok dikkat etmedim de sanki derimi cimcikliyormuş gibi bi his oldu 😅 genelde hareketler hep alttaydı şimdi dört dolanıyor hanımefendi🥴
yagizinannesi1 Bizde 24 olcaz yarın dediğiniz gibi hareketler düzensiz baya arada batma gibi oluyor karnımda yerimden doğrulurken
Nnjwkwkl yagizinannesi1 nefee alınca oluyor bugün oldu anlmdim da merak ettim bide göğüs kafesinin altında his ediyorum
Nnjwkwkl Lelisca alırız ins mevlam büyük merak etme daha çok minik annecigi merak etme ins Allah’a.emant kuzularimiz
NarminAmirli 16Hatice ayni haftalarda olan hamislerle ayni seyi hiss etmek de guzel😂suan bende de oyle durumlar
Nnjwkwkl 16Hatice seninki.iyi.benmki uyuyor genelde tatlı yiynce gezinti yapıyor artık babası dışardan gösterince görüyor kipirtiyi ama
Nnjwkwkl NarminAmirli ay valla sizde yazınca ben tam norml diyorum benzer zamanlar ya.bence aynı duygulari yaşıyoruz