Ayse-38 Canes evet konusmustuk hatrladm😂 rahim agzi uzunluguyla ilgili bisey oldugu zaman direk konuya dalma gibi bisey oldu bende 😂 isme sonradan dikkat edince aklima geldin
Ayse-38 Hnd3535 Hnd3535 benm bi sikayetim yoktu canm her gttigimde doktor bakiyodu zaten ozellikle 20.haftadan sonra hep ölçtü 28 29 cikiyodu 25 cikti bi . Ilerleten haftalarda onemli takip edecez diyodu. 22 haftalikken 24 olculdu en son dun 23+4te 22 ölçüldü. Hani dikkatli ve detayli bakilmasaydi doktorum demesydi ben bilmiyodum buna bakilmasini gerektigini. Sikayetimde yokya sormazdimda yani kac mm diye.
Ayse-38 Canes yok kuzum posttaki msjini gorunce ismine dikkat etmeden yanitladimya sonra farkettm konustugumuzu
Ayse-38 Drycnr ben bunu sormamistim doktora benmde hep asagda kasıkta hareketleri ama son 2 gundur bende ara ara vajinada hissedyrm. Demkki kisaliktanmiymis
Canes Ayse-38 peki ne diyor doktorun bu sekilde kac haftalari görebilir missiniz benimde ayni sorun cok kokrkuyorum ve hep yatar haldeyim siz nasil ilerliyorsunuz
Drycnr Ayse-38 sor canım önemli bişey öğrenince zaman geçmek bilmiyor ama hergünün değerli oluyo inşallah böyle bişey değildir belki bebek büyüdü ayakları oluyor orda
Canes Ayse-38 27 canim 21mm dustu 25te 25mmdim bebek buyudukce duser diyor ama az olmasi sorun teskil etmiyor 2,3 mm sorun yok ama birden 10mm gibi yada yakin ona duserse sorunmus surekli ful yatiyorum ben mecburi kalktigimda oluyor tabi
Ayse-38 Canes progestan fitil ve 3gune 1 igne ile devam ediyrm takip edilcek. Doktorum 20den asag duserse serklaj dedi. Surekli yatmaninda bi avantaji yokmis aslinda. Ben bazen yatyrm bazen oturuyrm arada bir yuruyom evde falan ama hic is yapmiyorum. Ne yemek ne temzlik sıfır iş
Drycnr Canes bende aynı haldeyim bizden yükseklere dikiş atılmış soruyorum doktora hiç kaale bile almıyor bebek büyüdükçe kısalırsa ne yapcaz zaten 19 mm benim çok korkuyorum ne yalan söylim heran gelecek gibi
Ayse-38 Drycnr evet cnm ondanda olabilir. Simdi biz riskli oldugumz icin belkide her gebelikte olan ve olabilecek normal durumlari bile bu riskli durumumuza bagliyoruz. Acaba ondan mi diye.
Canes Ayse-38 bana serklaji uygun gormedi 24 haftalikken gitnistim bebegin keesesi yirtilabilir dikis atarken bubhaftalar cok buyuk dedi daha kucuk haftalar olmak mantikliymis haftada 1 sıkı takiple gidiyoruz evde ilac tedavisi ve yatis bende hic is yapmiyorun sagolsun annem kardesim bakiyor bana sırayla 😥
Ayse-38 Drycnr korkma canm kotuyu dusunmemeye calis. Tabi insanin aklina hersey geliyo ama iyi dusunki iyi olsun. Ha için cok rahat degilse baska doktorlara danis imkanin varsa. Ozellikle perinatologlara. Ona gore hareket edersin. Olmadi serklaj olursun kuzum. Mecbur kalirsak napalim bizde yaptrcaz
Canes Drycnr zaten bebek buyudukce biraz biraz kisalicakmis onemlibolan birden cok kisalmamasi ama bana doktorum vaktinden once olucagi bellide 32,34,35leri gorelim en azindan diyordu insallah mucize olurda 37leri görürüz
Fatmamuduk Mira61 Bebeğin bacakları aşağıdadır kuzu aynı hisler bende de var bi kaç gündür doktorum aşağı dönmüş ayakları dedi 27+4üm bende 😊
Ayse-38 Canes bunu bende soyledim doktora ama acil olirsa her haftada mecbur yapilir ve o risk her haftada var dedi. Ona takilma bence kuzu. 25.hftda falan serklaj olanlari okudum ben
Drycnr Ayse-38 3 doktora gittim 26 haftadayım büyük ihtimal artık dikiş atılmaz herşeyin hayırlısı Allah tan biz tedbir alalım rabbim bilir ne olacağımızı