Mira61 Kizlar 25 haftalik gebeyim doktora gittim 3 gun once kültür testi verdim vajinal mantardan suphelendi fitil vs ilac verdi ama 3 gundur bebegin tekmelerini vajinada hissediyorm neden kaynaklaniyo acaba bnm gibi olan mi
Gizoos Mira61 canım benimde öyle bebek ayakları aşağıda birde rahim ağızı uzunluğum 27mm bundan kaynaklanıyor. Seninkide ayakları aşağıda olabilir doktorun rahim ağızı uzunluğunu ölçtümü bende 24 haftalığım
yasemin333 Mira61 25 haftalığım bazen bende aşağıda hissediyorum hatta bazen idrar torbama vuruyor galiba idrarım her an fışkıracakmış hissi oluyor 😂 sanki beş dakika önce tuvalete giden ben değilmişim gibi
Busra34ybg Mira61 canım bende de oluyordu o haftalarda doktora sordum bebeğin pozisyonu ile alakalı korkulacak bisey yok dedi şimdi ara ara yine oluyor korkma normal bi durum :)
Didem34 Gizoos bunun için herhangi bise yapıyor musn peki benimde 24.haftada 32 mm di doktor progestana basladı suan 28.haftadaym hala 32 mm
Baloglusumm Mira61 benimde öyle 22 haftaligim ayakları aşağıda kafası yukarda ultrasonda da öyleydi doktor normal ayakları aşağıda idrar torbana vajinanda hissedebilirsin dedi
Canes Didem34 benim dustu 21mm progestan nidicard kullaniyorum ve mecbur kalkmadikca kalkmiyorum evvisi yapmak filan yasakladi doktorum cok dikkat edin
Gizoos Didem34 canım seninki gayet normal 30mm ve üzeri normal sayılıyor. Her hafta iğne oluyorum bu gün ilaça başlacağım progestan. Doktorumun dediği yarım saatten fazla ayakta kalma kendini yorma dedi her hafta kontrole gidiyorum. Kardeşimde olmuştu ama ilaçla durdu ilacı bıraktı 1 hafta sonra 36 haftasında doğum yaptı
Seyma2861 Mira61 canım doktoruna sor en güzel bilgiyi o verir benimde şuan enfeksiyonum yüksek devamlıda mantar oluyorum benim bebeğim erkek bende cok aşağı hissediyorum şuan daha da büyüdüğünü onlar ayacıklarıdır muhtemelen ❤️ Rahim uzunluğu durumunu falan ben bilmiyorum..
Mira61 Seyma2861 aynn canim benimkide erkek akintim cok oluyodu mantar cikti 3 gundurde ayaklariyla bi vuruyo orama acitiyoda yaa korkuyorm acaba acilmami var dedim allah korusun❤😀
Seyma2861 Mira61 vaktinden önce gelmesinler😁 bende çok aşağıda hissediyorum. Aşırı derecede akıntım var hamileliğin basından beri enfeksiyon mantar akıntı kurtaramadım kendimi
Hasrt1 Mira61 benimkide öyle oluyordu bacakları aşağıda dedi doktor bazen hareket edince çıkacak gibi oluyordu çok acitiyordu
Hasrt1 Mira61 evet ama inşallah bütün çektiğimiz ağrı şancı bulantı herşeye değer sağlıklı sıhhatli hayırlı gelişimini tamamlamış bir şekilde kucağımiza alırız hepimiz
Ayse-38 Canes evet konusmustuk hatrladm😂 rahim agzi uzunluguyla ilgili bisey oldugu zaman direk konuya dalma gibi bisey oldu bende 😂 isme sonradan dikkat edince aklima geldin
mucizem15 Mira61 bende 24 haftalığım çoğu zaman öyle hissediyorum hemen küçük tuvaletim geliyo 😂 doktora sordum ayakları aşağıdaysa öyle hissedersin demişti bebeği pozisyonuyla alakalı bişeymiş yani
Canes Ayse-38 27 canim 21mm dustu 25te 25mmdim bebek buyudukce duser diyor ama az olmasi sorun teskil etmiyor 2,3 mm sorun yok ama birden 10mm gibi yada yakin ona duserse sorunmus surekli ful yatiyorum ben mecburi kalktigimda oluyor tabi