Azrabetulunannesi Daha öncede post açtım cevap alamadım park yatak aldınız mı hangi marka aldınız ben kraft friday aldım memnun olan var mı
Busbus58 Azrabetulunannesi ben civilden almıştım. Markası çok önemli değil bence. Her türlü memnun kalırsınız
drn05 Azrabetulunannesi trendyoldan aldım bugün geldi. Sunny baby lavita park yatak biz eşimle beğendik. Ayrıca oda da yapcagımız için bizi idare eder gibi geldi. Sadece içine yatak almadık. Onun için araştırmadayız şuan
mrs_elisah Azrabetulunannesi prego cosmos vip 8036 modelini aldım ve memnun kalacağım gibi duruyor çünkü baya kaliteli.
minik_kalbim Busbus58 bende civilden aldım park yatağimı adıni hatirlamiyorum kutusunda şuan gayet güzel ve indirimli fiyata aldik
-hyt drn05 bende almışdım 380 tl ye indirimliyken hem sade hem şık fiyatına görede gayet kaliteli bence zaten içine alıncak yatak önemli güle güle kullanın bende hala yatak almadım park yatağı alalı 2 aydan fazla oldu bu aralar bakıyorum bende e bebekte kraft yataş yatağı güzel 309 tl yorumları iyi ama stokta kalmamış trendyoldada 387 gibi bişeye düşmüş pazartesi yolumun üstünde yatakcı var oraya sorcam kalite fiyat bakcam ne var ne yok ona göre karar vericem ☺️
bsra1321 Azrabetulunannesi yoyko aldık dün, kurduk. Anne yanı ve park yatak olarak kullanılıyor. Çok kaliteli kumaşı vs. Çok beğendik
Serdem39 Azrabetulunannesi bende yoyko aldım hem anne yani oluyor hemde sallanabiliyor çok beğendim ben
bsra1321 Serdem39 merhaba, bizde yoyko aldık. Bugün geldi kurulumunu yaptık çookk beğendik.. ama yatak kısmı sanki çocuk rahat edemeyecek gibi biraz, içine ekstra bir şey koydunuz mu? Bizim kullanmaya başlamamıza baya var daha :)
drn05 -hyt bende takipte kalayım bu markayı o zaman. Daha zamanım var nasılsa belki bir umut indirime girer :))
-hyt mrs_elisah aldım gitti vallah indirimli görünüyordu 315 tl aldım yorumlarıda güzeldi birde yıkanıyor olması mükemmel çok teşekkür ederim 😘😘
Serdem39 bsra1321 evet içine başka yatak aldik onu kullanacaz trendyoldan Yataş bedding cottony sünger yatak aldik. Çift taraflı uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Tavsiye ederim almayı düşünürseniz eger
mrs_elisah bsra1321 bende Yataş cottony tavsiye ederim. 0-2 ve 3-6 yaş için çift taraflı yatak ve yıkanabilir kılıf.
MervEslinArden Azrabetulunannesi park beşiklerde sallanma sorunu yaşıyorum bebem sallanmadan uyumaz park beşikte çok az sallıyor 🤦♀️
Burcuckmk Azrabetulunannesi joie excursion park yatak aldim e bebekte diger yerlere göre cok uygun fiyattaydi
Nursel67 @Azrabetulunannesi joie commuter chance aldım bende güzel kullanışlı bir beşiğe benziyor ama daha bebeğimin doğmasına 2 ay var ☺️