Mumsyyy Bende son bir kac haftadir bazi aksamlar bacaklarim kasiniyordu hafta bir kere falan, dun doktoruma sordum, kan akisindan dolayi artik son zamanlarin normal dedi, ama benim derim degil de ici kasiniyordu..
Neslihanaras Pemberuyam_ canim ben 8 aylik hamileyim tüm vücudum kasintidan mahfoldu ne cildiye bıraktım ne doktor biraktim hiç bir şekilde çare olamadılar bazilari uyuzluk dedi bazıları şüphe var dedi uyuzlukla ama boş hangi ilaci kullnadiysam yaramadi halen çok kötüyüm
Rabia54_ Pemberuyam_ canım saglık ocağında kan verip karaciğer enzimlerine baktır yükselmişse kaşıntı yapıyo ondan olabilir
Mondly Pemberuyam_ eğer kaşıntın çoksa ve kanama veya yara görüntüsü oluyorsa acilen doktora git gebelik kolestazı olabilir ve bu bebek içinde senin için de tehlikelidir bende de vardı falan diyenleri dinleme senin bedeninle onların ki bir değil git bi tahlil ver eğer değerlerin normal ise krem verir rahatlarsın ama Allah korusun kolestaz varsa hemen müdahale ederler
132025 Pemberuyam_ gebelik kolestazı olabilir ben geçirmiştim özellikle geceleri tutar kaşıntı uyutmaz kanatana kadar kaşırsın