Tevhidehli1 Ortmenanne16 şeker yüklemesinden sonra şekeri çıkan çok gebe var siz açlık tokluk takip etmeye çalışın isterseniz hatta şeker yüklemesinde sıkıntı çıkmayıp 33.haftada çok yüksek şekeri olan bir hanımı okuduym burda ☘️
Ortmenanne16 Tevhidehli1 eve hemen cihaz aldık yarından itibaren bakıyoruz artık açlık tokluk diye 🙏🙏
Twinhatice Gizem_ar insallah 🙏🏻🙏🏻Tek temennim o benimde ama bebek küçük olursa emme refleksi falan az olur diye korkuyorum
Ortmenanne16 Rabia54_ evet haftada 2 kere brokoli hasladim sütü de o süreçte içtim ama abarttım sanırım 🤭🤭 fazla kilo aldı bu seferde
Rabia54_ Ortmenanne16 ben zorunlu sezeryan olucam madem sezerysn olucam bari biraz toplu olsun diye düşünüyorum da ondan sordum😂 süt olarak hangi markayi içtiniz malum hepsi tercih edilmiyor iyi değil diyorlar paket sütler o yüzden içmiyodum bende
Ortmenanne16 Rabia54_ çiğ süt önermedi doktorum hep market sütü aldık ben Bim in sütünden başka marka süt içemiyorum kokuyor bana başka markalar dost marka içtim o sebeple
ssnnmmm Twinhatice benimki erkek ama ultrason ölçümleride birebir sonuç vermiyor doğunca bile genelde farklı çıkıyor bebeklerin kilosu ondan bile fark olabilir canım
Twinhatice Nrkls bana bu hafta az almış gibi geldi işte, uygulamalarda 1500 1800 gram boyu 41 cm falan diuor
Nrkls Twinhatice ama bana balık ye bol bol dedi ve vitaminlerimi balık yagı olarak değiştirdi gelişimine takviye olsun diye
Twinhatice Nrkls benim genesis max var kullandığım o yeter dedş bana, balık yiyorum çünkü haftada bi kez en az
Nurasl Twinhatice benim de en son 27+4 de gitmiştim 37 cm 1140 gramdı bana da küçük geldi ama doktor önde dedi
Twinhatice Nurasl iki haftada büyümüştür seninki ondan önde diyordur ben 28 haftada 1100 gram 35 cm di
Nurasl Twinhatice benim başımdan beri hamileliğim önde gidiyor canım bebiş bakalım hayırlısı artık bir çok şeyi yememi yasakladı doktor