elferhn10 Umudumm yok canım c.tesi daha kontrolümüz günlerde geçmiyor bekliyorum ama sen ne yaptın görüşmeyeli 😊
Blghly Deletedmom9885 ben yaptım da Rus takviminde kız çıktı. Çin takviminde ise erkek. Hangisinde daha doğruluk payı vardır?
Deletedmom9885 Blghly ben rus takvimine daha çok inaniyorum canim ya 😊 çin takviminde banada erkek çıkmıştı
elferhn10 Umudumm 6+6 dayım canım ben 2bucuk hafta sonra gel dediği için 😁ancak bu hafta oluyor işte bende merak ediyorum ama gidip gelmek yapmayayım dedim
Umudumm elferhn10 bende dayanamadım herkes duyuldu 6. Haftada deyince haftaya gidicektm bekleyemedim 😂😂
Umudumm elferhn10 Allah’a şükür ya cok sevindim bende darısı başına canım inşallah sende git bence erkenden 😀😂
elferhn10 Umudumm gidicem canım sende durum nasıl benim yavaştan bulantılarım başladı birde canım çok ekşi bişey istiyor yiyorum yinede kandırmıyor nolucak halim bilmem 🤣
Umudumm elferhn10 hahaha bende bulantı yok sadece uykum geliyo bazen cok kötü direk uyumak istiyorum bide bazen karnıma sancı ve kramplar giriyor iştahsızlık var ama cok az az hepsi yanı öyle çok etkilemiyor beni 😂
Esraa Mor lahana ile asit baz testi yapılıyordu 😂😂 aklıma o geldi. İdrar asit olduğu için evet renk değişir ama asit oranına bağlı olarak değişir 😂😂 Evet insan merak ediyor cinsiyeti ama yöntem komik geldi bana.
elferhn10 Umudumm hiçbi bilgim yok valla 🤣kız eltin yapmitimi sahi makas bıçak 😂😂 denemedigimiz bişey kalmasın 🤣🤣