elferhn10 Umudumm ben 21 kasımda gitmiştim kan testi filan ama hiçbişey göremedik doktorda 9 aralıkta gel tekrar tekrar çagirmayayım dedi herşeyine o zmn görürüz dedi insallah görürüz tabi
Umudumm elferhn10 bende 4+3 te gittim slttan gördü keseyi sonra 5+3 karından gördü keseyi simdi haftaya gidicem bakalım ama bence bu hafta gözükmesi lazm belki yârin gidebilirim😂
elferhn10 Gurbettebianne ultrasona dalmışım tabi ben çözmeye çalışıyom filan merakta var hiçte beklemiyordum o gün söyleneceğini birde ilk olunca daha bi bilinçsiz olunca ben şok 🤣
elferhn10 Umudumm meraklı seni 🤣 zaman şimdiden geçmiyor ben bilmiyorum 9 ay nolcak hiç ilkimde böyle olmadı adetim 19 gün geçmişti öyle test yapmıştım 2 aylık olmuştu öyle doktora gitmiştim 🤣🤣
Annesibebisi İlk defa böyle bişey duydum ama bence en güzeli sabırla beklemek önemli olan sağlıklı olması 🙏😍
sedaskan Kızlar bebeğin cinsiyeti daha ilk sperm yumurtaya girdiği zaman belli oluyor. Erkeğin spermindeki kromozoma göre kız mı erkek mi belli oluyor zaten döllenmede 😊 ama bunun ultrasonda tespit edilmesi zaman aliyor.