MelikeD Mom86 evet biliyorum teşekkür ederim, 17 haftam bitiyor şuana kadar sadece o çok gaz sancım olduğu zaman Bi fincan rezene içmiştim doktorum da o kadardan Bi şey olmaz demişti 🤗
Mom86 civciv1520 ozaman kasılma o Dr numarası varsa söyle çünkü çok sık olmasi iyi değil gazın var onu halledebilirsen geçer eğer geçmese muhakak Dr soyle bende 17+5 haftadayim ara ara olur ama Dr soyelmrn lazım 🙏 sık olursa
civciv1520 sevgisevgi ben genelde kabızlık çekiyorum teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi 🤲
civciv1520 Sevdae canım sol tarafta batma gibi orası sertti gaz problemi yaşıyorum çünkü gaz cikarirsam rahatlıyorum gaz sıkışması resmen doktor kabızlık icin şurup vermişti bir de kuru kayısı yedim henüz tuvalete çıkmadım ama daha iyiyim şükür 🧿
civciv1520 Mom86 canım sukur daha iyiyim🧿 gaz cikardikca rahat ediyorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinde 🥰
civciv1520 sevgisevgi bende deniyeyim , şurup içtim az önce kabızlık için doktor vermişti bir de kuru kayısı yedim biraz daha iyiyim şükür 🧿 tuvalete çıkarsam daha iyi olcam sanırım teşekkür ederim cevabınız için
Sevdae civciv1520 aynen canım bende netten baktığım kadarıyla ya rahim büyüyor ondan ya da gaz sıkışması olduğu için diyor kuru bakliyat gaz yapan şeyler yememeye dikkat et bu aralar canım