civciv1520 Gaz sıkışması tarzında ağrım var sabahtan beri idrarımı yaparken daha da arttı az önce sebebi ne olabilir ? Dün kontrolüm vardı herşey yolundaydı
sevgisevgi civciv1520 ayaklarinizi usutmus olabilirsiniz , ya da gaz yapici yiyecekler yemis olabilirsiniz 🤔
Meralrabiamhmt civciv1520 al benden de o kadar çok kotuyum ya karnımca bır sancı cıkaramadım ne oldugunu
Sevdae civciv1520 canım benimde oluyor arada sol karın bölgemde batma oluyor gitmedim doktora pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
civciv1520 sevgisevgi dün biraz nohut yedim o mu yaptı acaba çünkü sabahtan beri böyleyim ne yapmam gerek acaba nasıl geçer sokağa çıkma yasağı varken acile gitsem sorun olur mu ki
MelikeD civciv1520 bana da olmuştu pırasa yemiştim. Çok şiddetli önce gaz olduğunu anlamadım ama sonra dedim bi rezene çayı içeyim bir fincan içtim. Bir bir buçuk saat sonra biraz rahatlamıştım. İsterseniz bir deneyin faydası olmazsa acile gidin derim 🙏🙏
sevgisevgi civciv1520 yasak varken gittim evet , serum taktilar tahlil yaptilar sonra agrim gecmisti, nohutu siz mi pisirdiniz, pisirmeden once gazini aliyor musunz
MelikeD civciv1520 kimyonlu su olabilir belki çok az kimyon atıp deneyin Bi ben yapmadım ama hamile olup gaz içen arkadaşlarım olmuştu işe yarıyor diye biliyorum 🙏
sevgisevgi civciv1520 gecmis olsun ayaklarinizi sicak tutun, onun disinda doktorunuza danismanizi oneririm, bana doktorum dinlen ayaklarini sicak tut ve ishalin varsa patates haslayip ye demisti
MelikeD Mom86 evet biliyorum teşekkür ederim, 17 haftam bitiyor şuana kadar sadece o çok gaz sancım olduğu zaman Bi fincan rezene içmiştim doktorum da o kadardan Bi şey olmaz demişti 🤗
civciv1520 sevgisevgi ben genelde kabızlık çekiyorum teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım bebeklerimizi 🤲
[silindi] Rahim büyüdüğü için bu agrılar normal aslında hem bağırsaklardaki gaz artıyor hemde büyüme sebebiyle rahim kasılmaları oluyor korkmaya gerek yok bol su içip dinlenmek önemli bende 19 haftalık gebeyim ve bende de oluyor