Deniz92 Aysenuuur ilk zamanlar zor geçiyor. Benim 16-17.haftama kadar sürdü bulantı ve kusma. Size yardımcı olacak yemek yapacak biri olursa yanınızda iyi olur yoksa daha zor geçer.. Umarım çabuk atlatırsınız
Aysenuuur Nur0 aynen benim de öyle canım çubuk kraker herkes öneriyor ama kesinlikle ağzıma bile alamıyorum malesef inşallah biran önce düzelicem 🙏🙏
Aysenuuur Ozlemyeni bende tost peynirli patates yiyebiliyorum az az diğer herşey aynen benimde midemi kaldırıyor 🤦🏻♀️
Deniz92 Aysenuuur evet canım ilk zamanlar öyle oluyor maleseff. Hepimiz yaşadık. Bu geçici bir süreç biraz dişini sık geçecek inşllhh 🙏🏼
semanur-klc Kişiye göre değişir etkisi ama bende kesinlikle çareyi prilam dr de buldum. 9+5 iz bizde, bir gün içmesem mahvoluyorum doktorunuza danışın yinede.Hamilelikte avakadonun faydası çok fazlaymis öneririm :)
semanur-klc Aysenuuur evet normalde kötü ama zeytinyağli limon ve tuzla deneyin ben bitek oyle yiyebiliyorum peynirde koyabilirsiniz ekmeğe sürüp üstüne yumurta😅 bebisler icin hersey🙈
_abc_xyz Aysenuuur muz da iyi geliyo bulantiya ama cok fazla ise bulantiniz doktorunuza soyleyin uygun ilac verir
Gulefsan Aysenuuur eczanelerde satılan bileklik var ama elektrikli olanı tercih edin bulursanız pilli oluyor bileğinizdeki damara titreşim yolluyor mide bulantılarını azaltıyor. Ablamın eşi eczacı ablamda 9ay kustu çok fenaydı ondan biliyorum. Hangi eczanelerde var malesef bilemiyorum genelde kemoterapi alan hastalar için üretiliyomuş ama işe yarıyor ablamı rahatlatmıştı baya. En kısa zamanda geçer inşallah🙏🏻
Aysenuuur Gulefsan prilam dr doktorum kullan dedi işe yaramazsa onuda denerim çok teşekkür ederim 🙏☺️
Aysenuuur semanur-klc limon ve yumurta dan nefret ediyorum 🤦🏻♀️😔 valla herşey bebişler için ama valla zorluyorum yok malesef 😥
semanur-klc Aysenuuur o zaman hiç kendini zorlama aynı vitaminleri başka şeylerden alırsın boşverrr ☺️
Minikannebsr Aysenuuur aynı gündeyiz benim çok fazla değil bulantım ama limon iyi geliyor sürekli havuç ve salatalık yiyorum limonlu tuzlu. Turşuda iyi geliyor. İnşallah geçer biran önce. Benimde bitmek bilmeyen bir halsizliğim var sürekli uyuyorum hep yorgunum.
semanur-klc Minikannebsr ayyy resmen kendimi gördüm bende sürekli böyleyim tatlı şeyler yiyemiyorum hep tuzlu limonlu salatalık zeytin peynir 😅 ama doktorum turşu yeme dedi bana🤷🏻♀️
Aysenuuur Minikannebsr ben o dediklerinin hiç birini yiyemiyorum sabah kalkınca ilk işim afedersiniz çıkarmak oluyor 😔