Sevo03 4,5 aylık tecrübeli anne cevabı olsun bu 😄 avent ultra air %90 cocuklar alıyor bunu ama benim memnuniyetsiz oğlum almadı aventin tüm serisini denedik yok 🤦♀️ Oioi aldık onu da sevmedik 😄 2,5 aylıkken pes etmişken e bebekde gezinirken eşim damaklı mamajoo aldı 2 tanesi 19,90 tl idi aldık zank diye tuttu size önerim 1 damaklı 1 damaksız alın almazsa hemen pes etmeyin ara ara deneyin biberona gelince aventin yeni doğan setini aldım inanılmaz memnun kaldım pp aldım cam almadım ben oğlum da cok rahat kavrıyor cok memnunum çalışan anne olduğum için süt sağma makinası aldım lansinoh marka onun biberonunu hiç sevmedi mesela ordan sağıp avente koyup öyle veriyorum temziliğine gelirse bebekler için emzik ve biberon temizleme deterjanı aldım unibaby nin kini cok memnunum canm tavsiye ederim bide aventin makinasını aldım steril etmek için ama sen önce detarjanla yıkayıp sonra tencerede kaynayan suda steril edebilirsin bide biberon kurutucu almıştım kendi bulaşıklığıma koymuyorum tavsiye ederim e bebekde mevcut sağlıkla alın kucagınıza cok aklınıza takılırsa da biberon markalarının web sayfalarında detaylı hijyen temizliğini bulabilirsin ☺️