pptya01 Miskokulum35 32 yim detaylıya radyolog vardı ege şehirde orsa girdim ama çok iyiydi konuştu anlattı inceledi yarım saat faaln sürdü
Miskokulum35 pptya01 yaaa çok iyi bizde ay başında gidicez. Fiyat ne kadardı acaba. Doğum fiyatını biliyor musunuz
Ksk35 Bende özel çınarlıya güngör beye gidiyorum yenil yıl ücretini bilmiyorum en son 3000 tl dediler umarım fazla zam gelmez muayene ücreti 125tl
Kubratogran Maeulle evet ben gayet memnunum sorulan sorulara bıkmadan cevap veriyo aklıma takılan ne varsa gece gündüz demeden arıyorum numarasınıda verdi
ZehrasMom Tugcensar bende konak hayat hastanesi fatih tuncele gidiyorum muayene ve doğum ücretini yazmışlar zaten doktorumdan aşırı memnunum anlayışlı sakin herşeyi detaylı bi şekilde anlatan bi doktor tavsiye ederim
Gulsenela nilsmother ben de detaylı için gitmiştim kendisine doğum ücreti nedir nasıl oluyor konuştunuz mu
Gulsenela nilsmother yani muayenesi ücretli olan ücretsiz doğurmayabilir😊 konuşursanız beni de burdan bilgilendirirseniz sevinirim
nilsmother Gulsenela @Gulsenela merhaba bilgilendirmemi istemiştiniz yeni geldim kontrolden. dogum ücreti 6 bin liraymiş söylemek istedim 🌺
Fatoemir Kubratogran bir sey daha sormak istiyorumm bu ücret hepsi içindemi oluyor acaba oda filan gibi