BuFi2012 DidemYldrm he hazır alcaksın yanii bende kendinin yapcanı sandımda nasıl bişi yapcanı merak ettim. Varmı bildiğin instagramda bu işleri güzel yapan canım. Bende kapı süsü yaptırmak için kaliteli bi sayfa arıyorum
DidemYldrm BuFi2012 çikolata ve kapı süsünü hazır alıcam sadece canım diğer süslerin hepsini kendim yapıcam oda süsü olsun tülü isimli hoşgeldin flaması Ablam organizasyon şirketinde çalışıyordu o yardım edicek biliyor herşeyin nasıl yapıldığını
Gnys Fatos0707 Fatos0707 21 Ağıstostada bizim doğumumuz var . bütün hazırlıklar bitti sayılır 🙂 az önce kıyafetlerindeki etiketleri kestim yarın da yıkamaya başlicam yavaş yavaş. ☺☺
BuFi2012 DidemYldrm anladım canım. Benimde aslında elimden geliyo o işlerde çok bitkin oluyorum oyuzden hazırına kaçıyorum herşeyin. Bende kokulutaş işiyle meşguldüm bıraktım sonradan
Halekoseoglu Fatos0707 çok şükür hemen hemen her şeyimiz bitti. En geç 4 ağustosta alıcaz kucağımıza inşallah 🙏 artık ufaktan yıkanıp yerleştirmeler var 💙
Annesinin1tanesi Susamtanesii İnstagram da durunun_bandanalari deliskids Sayfaları var ordan sipariş verdim canm hatta deliskidsin internet mağazasından spriş verdim ve gerçktn muhteşemler tavsye ederim