DidemYldrm Fatos0707 temmuz sonu var olucak büyük ihtimalle 🤗 hazırlıklar bitti kıyafetleri yıkıcam bu hafta yerleştiricem sonra da kendim için alışveriş hastane çantası 😅 biraz geç kaldım daha süsler yapılacak 😅
Demir Fatos0707 Kıyafetleri,banyo bakım ürünleri vs. bez stoğu tamam.Hastane için valizinide aldım sürgülü.Oda takımınıda bu hafta sipariş vericez inşallah.En sona kendi ihtiyaçlarımı bıraktım.Hepsini güzel günlerde kullanalım inşallah♥
DenizEla Fatos0707 Bizde variz kızımla ✋ Ağustos 19 tahmini doğum günümüz oda takimi arabası banyo magzemeleri filan hazır sadece kıyafet tarzı şeyler kaldı onunda çoğunu yarın almayı düşünüyoruz yazlık hastane çıkışı bulmak biraz zor oldu bulmuşken yarın alicam hayırlısıyla kucağımıza alalım bebislerimizi 😊
Bizartik5kisiyiz Kismetse ağustosun ortasinda minigimi kucagima alicam rabbim izin verirse tabi. Hazirliklar tamam. Bebek arabasi,yatak,kiyafetler,emzikler,biberonlar herseyimiz hazir. 32. Haftada kıyafetlerini yikayip ütülerim. Sabirsizlikla bekliyoruz prensesi 💕💕
Fatos0707 Bizartik5kisiyiz mahşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelir inşallah 🙏 Listeniz varmı acaba biz yatakla arabasını aldık sadece
BuFi2012 Bizartik5kisiyiz maşallah ❤ Bende ağustosun ortası büyük bi ihtimalle ama sadece kıyafetleri ve bebek arabası tamam. Diğer odası yatakları henüz hazır değil vede kıyafetlerinide yıkamış değilim öyle poşetlerinde bekliyolar 😍
Fatos0707 Bizde yatağını arabasını aldık ama diğer eşyalarına başlamadık neler alınmalı listesi olan var mı ?
Bizartik5kisiyiz Fatos0707 hic liste yapmadim. Bu gebeligim Ilk cocugum olmadigi icin tecrübeliyim. Sadece bakim malzemeleri kaldi onlar icin acele etmiyorum internetten sipariş vericem. Diger herseyi Son zamanlar sicak olur diye erkenden halletim. Cunku ikizlerimi de 1 ağustosta dogum yapmıştım. 👱🙋
Bizartik5kisiyiz dnzzfr bugun gittim 27.haftadayim 1125 gr. Cok şükür ortalamalardayız. Ama ben 8 kg aldim 🙈🙊
Annesinin1tanesi Fatos0707 doğumum 20-25 Ağustos gözüküyor🙈 bebek odamız bitti bebek çantası aldım ama kızıma hiçbir kıyafet almadm şuan sadece bandanalara takmış durumundayım kızımın 7 yaşına yetecek kadar bandanası oldu🙈 kıyafetlerni anneannesi ve babaannesi alcak bnde bir iki bişe alrm çok almayı düşünmüyorum tabi alışvrşte kndmi kaybetmezsem 🙈😍 temmuzda artık doğum için memlektme gitcem çok heycanlıyım ama eşmi tek bırakacağım için içim çok buruk
Elisa Oğlumla bizde burdayız👶Rabbim nasip ederse ağustos ortalarında doğum gerçeklesecek herşeyi hazır oğlumun kendime alışveriş yapıcam😊
DidemYldrm BuFi2012 ikramlıklar yanı canım çikolata yaptırıcam oda süsü var onları yapıcam küvez tülü kapı süsü alıcam lohusa şerbeti falan 😊
BuFi2012 DidemYldrm he hazır alcaksın yanii bende kendinin yapcanı sandımda nasıl bişi yapcanı merak ettim. Varmı bildiğin instagramda bu işleri güzel yapan canım. Bende kapı süsü yaptırmak için kaliteli bi sayfa arıyorum