ynshtc kızlar sizdede oluyor mu ya hamileyim ve sürekli bebeğimin sağlığını düşünüyorum aklımda hep o var paranoya yapıyorum sizde de oluyor mu acaba ??
BTSG04 ynshtc ilk hamileliğim bende kesin çok pimpirik olurum sanıyordum ama çok rahatım her konuda 🤷🏻♀️
Sumeyyeunal ynshtc evet malesef bende öyle bi gün öid ebuşantısı olmayınca neden olmadı bişey mi oldu acaba diyorum . Hele de önceden kaybın varsa malesef düşünmeden edemiyorsun
Smy238 ynshtc hahaha bu ben karnım yok diye biraz karnım çöktü hatta acaba bisey mi oldu diye doktora gittim bulantı falan da kalmadı 😂
Esraa11 Valla bugünü kendime zindan ettim kalbimi durdu acaba diye diye bir şey mi oldu bi anda belirtilerim kesildi ama bi yandanda bulantı için hastanede yattım iştahım açıldı insan eziyet çekince hamile hissediyor sanırım
Ajdaa Esraa11 yaa bende öyleyim yeniyim daha 6+5 günlüğüz ama sürekli bel agrısı ve kasık agrısı yaşıyordum 2 gün falan hiç agrım olmadı hemen panikledim birşeymi oldu acaba diye annelik işte 😄😄
Hazan_yeli25 Dikkatli olmak tabiki lazım ama ben hiç vesvese değilim çok rahatım sürekli olumsuz düşünmeyin pozitif düşünün pozitif olsun .Ben rahatım bebeğin gelolisimi önden bile gidiyor boşuna stres yapmayın
ynshtc Hazan_yeli25 ah düşünüyorum ama yinede hadi şöyle olursa hadi böyle olursa düşünmeden edemiyorum ki
Pelinbyrktrlr ynshtc valla bence kolay hamile kalan da zor hamile kalan düşünüyordur hormonal sanırım sürekki ya bişey olduysa endişesi var😊
Hazan_yeli25 ynshtc dua et dikkat et teslim ol rabbe eskiden ne bakım varmış nede bu kdar özen ne bu kdr beslenme valla turp gibi oluyolarmis sakınan göze çöp batar fazla düşme üstüne hicbirseycik olmaz 🧚
Deniz95 Benn mutlaka kafama takacak sorun buluyorum bir sorun bitiyor diğerini takıyorum şükür hiçbir şey korktuğum gibi olmadı ama pimpirikliyim malesef
Busra3509 ynshtc bend e öyle Her an bsey oldumu korkusu var. Acaba dogum yapablcem mi Sag salim kurtulcam mi bende bebegm de 🤔 Surekli endise halindeyim.
Busra3509 ynshtc bend e öyle Sürekli kendimde bsey ariom En ufak basm agrısa karnım agrısa en kötüsünü düsünüyorum 🥺