yasemin333 Suzitysz lotustaki kadın doğum doktorlarının ücretleri aynı değil farklı hepsi birbirinden
Suzitysz mrs_elisah doktorlar arasinda fiyat farki mi var sonucta ayni hastane miye boyle bişy yapiyolar ki
yasemin333 Suzitysz ben Tuna hocaya gidiyorum memnunum , Gülnur Çiftçi’ye de giden çok ondan da memnun olduklarını duydum bana suratsız geldi en başta gitmiştim bir kere gebelik öncesi.Bu ikisi de normal doğum yanlısı sanırım.
yasemin333 Deletedmom9 ayy yok hiç düşünmedim normal yapamam herhalde ben zaten kan sulandırıcı kullanıyorum planlı bırakmak gerekiyor sanırım sezaryen olurum Urfa’da düşünmüyoruz doğumu memlekette Mersin’de düşündüğümüz için doktorumla doğum konusunu konuşmadım hiç.
Deletedmom9 yasemin333 Ben de yapamam gibi korkuyorum hem de genital bölgenin şekilde bozuluyor diyorlar 🙄
yasemin333 Deletedmom9 bide orası var hem dikişsiz normal doğum olacağı da kesin değil illaki dikiş oluyor.Kim hangisine kendini hazır hissederse öyle olur ya tercih meselesi doğum türü.Bebişler sağlıkla doğsun da.🥰
yasemin333 Deletedmom9 senin az kaldı tabii 😁 25 haftalık oldum ben ama çok az kalmış gibi doğuma korkusu başladı şimdiden 🥰