heyymomm nilsmother ben hıçkırığında anlıyorum çok net anlaşılıyor zaten 27. haftadan beri hep aşağıda kafası
nilsmother heyymomm benim yaramaz ya sağ böbreğimde duruyor ya sol tarafta 🤦🏻♀️😅iki gündür kasıklarımda hissediyorum hıçkırıklarını ama bilemiyorum tabi 🤦🏻♀️
heyymomm nilsmother aa o zaman bilemiycem ben baya aşağıda hissettiğim için kolay anlamıştım inşallah çoktan dönmüştür bile 🥰
Cansu_79 nilsmother yürürken falan vajinaya aşırı baskı yapıyor biraz yürüyünce hafif sancı oluyor bel agrısı oluyor tekmeleri migdene dogru hissediyorsun 😅
Bulut18 Arkadaşlar bebeğin hıçkırığını nasıl anlıyorsunuz nasıl bişi ben 34 oldum hiç fark etmedim bilmiyorum 😆
nilsmother Bulut18 belli Bi noktada arka arkaya minik hıçkırıkları oluyor canım 1 dakika veya daha uzun sürüyor
Yelizimmmm3447 Neslicavusoglu ayyy inş dönmez diye korkuyordum yeri daraldıkça dönmeside zorlaşıyor çünkü şükür 🙏
Mrvgl nilsmother Benimki hep sağda. Kafa en son asagidsydi 28.haftada. solumda hiç hareketini hissetmedim sürekli sağda neden acaba sağ
Tugceonur nilsmother Doktorum bana sürekli idrara çıkıyorsan bebeğin baş pozisyonuna geçmiş ama 1 haftadan uzun süredir kabız olursan bebeğin makat pozisyonunda demişti ama tabi uzman bir hekime sorsanız nasıl anlamanız gerektıgını söylerler diye düşünüyorum
nilsmother Tugceonur evt canım Bn kontrol e gidene kadar anlayamicam galiba 2 gündür sağ kaburgamın altında tekmeleri biraz önce hıçkırık tuttu kasıgımdaydı 🤦🏻♀️😅🤷♀️
Babyy1S Suzitysz tekmeleri kaburganiza kadar cıkar vajinada hareketlenme varsa ayakları assagida olabilir bnde vajinada batma hissi oluyordu kafasıda assagidaydı hickiriklarida oyle hep altta hissediyrdm
Suzitysz Babyy1S evet oyle ama sabit kalmiyo surekli pozisyon degiştiriyo gibi 35 teyiz inşAllah dogumda kanalda durur
UE17 alininannesiiiii benimde öyleydi canım doktorum 36. Haftada belli olur dedi ve döndü 👣36 dan sonra dönen bebekler bile var rahat ol benim şuanda haftam 38+1☺️
alininannesiiiii UE17 ay hadi inşallah bakalım ya hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi🌸